Alkalmi frizuratrendek 2017 ősz

A nyári esküvő igazi slágernek számít, azonban a tavasz, az ősz és a tél is számtalan különleges és gyönyörű lehetőséget nyújt a Nagy Naphoz és más fontos eseményhez is. A természet változása, a sárgálló falevelek, a kellemes levegő mind varázslatossá tehetik az eseményeket idén ősszel, ráadásul páratlan és festői fényképek készíthetők egy tisztáson, parkban, vagy erdőben, egy folyó vagy tó partján.

Az frizura legalább olyan fontos eleme egy menyegzőnek, mint a smink és a ruha, hiszen ezek együtt alkotnak kerek egészet. Az alkalmi frizuratrendek ősszel is elragadóak, ismerd meg az idei ősz legdivatosabb hajkoronáit!

Virágot a hajba

Bár a természet változik és a falevelek hullanak, a színes, pasztell virágok ősszel is csodaszépek lehetnek a frizurádban! Nem szükséges művirággal dolgozni, hiszen számos látványos virágot használhatsz a hajadba csatolva, esetleg koszorúként. Színét igazíthatod az asztaldíszek, a szalvéták, a csokrod, sminked, esetleg a koszorúslányok ruhájának árnyalataihoz is. Választhatsz vörös és sárga faleveleket a virágdísz vagy koszorú alapjaként, így az ősz hangulata frizurádban is visszaköszön. A lehetőségek száma végtelen, mivel ez a Te napod, fantáziádat végre szabadjára engedheted!

Lehengerlő hullámok

A hullámok talán a nyárra, a tenger mozgására emlékeztetnek, mégis nagyon kifinomultak és nőiesek. Egy feltűnőbb menyasszonyi ruha vagy hangsúlyosabb ékszerek viselése mellett tökéletes összhangot képez, hiszen nem tűnik majd túl soknak, nem veszi el a figyelmet a többi csodás részletről. Az alkalmi frizuratrendek hullámos változata igazi klasszikus, és mégis modern, ráadásul félhosszú és longbob frizurákban is tökéletesen mutat. Ebben a változatban biztosan nem fogsz csalódni!

Az örök konty

Szigorú vagy laza, dísszel vagy dísz nélkül, göndören vagy egyenesen, magasra vagy alacsonyra rendezve, fonattal vagy anélkül. A kontyoknak számos különböző változata létezik, éppen ebben rejlik ennek a hagyományos frizurának a különlegessége, eredetisége. Az esküvő hangulatához alakíthatod a frizurád is, ha pedig attól félnél, hogy a lehulló fürtök zavarnak a vacsora vagy a tánc során, akkor a konty tökéletes alternatíva lehet számodra! Elegáns, stílusos és pompás alkalmi frizuratrendek egyike!

Izgalmas fonatok

A fonatokban az a legnagyszerűbb, hogy szinte bármely frizurával kombinálható! Tökéletes egyenes és göndör hajba, konty koré, feltűzött frizurához, virággal vagy gyöngy díszítéssel egyaránt! Ráadásul2017 egyik legnagyobb őszi hajtrendje, vagyis nem csupán az esküvőkön hódít! Ha szeretnéd, hogy legyen valamilyen közös elem a frizurádban és a koszorúslányok frizurájában, válasszatok szépséges fonatok közül és legyetek Ti az őszi alkalmi frizuratrendek képviselői! Hiszen a fonatok nem csupán bámulatosak, de elkészíthetőek személyre szabottan, a személyes ízléseteknek megfelelően!

Röviden és elegánsan

A rövid, félhosszú és longbob frizurák töretlenül hódítanak az elmúlt időszakban, ráadásul máig sem veszítettek népszerűségükből! Így természetesen megjelentek az őszi esküvői és alkalmi frizuratrendek terepén is. Nem is csoda, hiszen gyönyörűen formálhatóakhajdísszel, hullámokkal, feltűzéssel vagy fonatokkal. Tartsd meg hétköznapi bájod és természetességed esküvődön is és viseld rövid és félhosszú frizurádat bátran! Ne feledkezz meg a sminked, ruhád és frizurád közötti összhangról sem! Ha visszafogottabb nyakláncot választasz a ruhához, bátran viselj feltűnőbb fülbevalót vagy hajdíszt. A lényeg az, hogy gyönyörűnek érezd magad!

Alkalmi frizuratrendek összefűzve

Ideális választás lehet számodra ez az esküvői és alkalmi frizuratrend, ha nem tudsz választani a szebbnél szebb frizurák közül. Megjelennek benne a hullámok, a fürtök összefonása, kissé rendezett, de valójában mégsem az, nagyszerűen kombinálható virágdísszel és gyöngyökkel is. Hát nem tökéletes? Elsősorban hosszabb hajon valósítható meg, de félhosszú frizurákból elkészítve is varázslatos lehet! Ráadásul nagyszerűen kiemeli hajad színárnyalatait is.

Az őszi esküvő rengeteg tündérszép lehetőséget rejt magában! A szebbnél szebb frizurák elkészítése nem gyerekjáték, hiszen tartósságuk elengedhetetlen! Fodrászati szolgáltatásaink keretében szakembereink elkészítik számodra a tökéletes hajkoronát, ráadásul professzionális termékekkel garantáljuk számodra azt is, hogy még az egész éjszakán át tartó táncolás sem foghat ki rajta!

Esküvői csomagjaink azért jöttek létre, hogy levegyék az esküvő előtti stressz terhét az ara válláról! Válogass szolgáltatásaink közül, bízd magad szakemberekre, és engedd, hogy a Nagy Napra valódi álomszerű élményként tekinthess vissza!

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/alkalmi-frizuratrendek-2017-osz/