Esküvőszervezés

Ha menyasszony vagy és egyedül szervezed az esküvődet, akkor mindenképpen hasznos lesz számodra, ha megszerzed azt a tudást, mellyel könnyedén, stressz mentesen, a buktatókat és a fölösleges pénzkidobást elkerülve tudod megszervezni esküvődet, úgy, hogy közben a szervezés időszaka is örömet okoz! Informálódj, jelentkezz és végezd el a tanfolyamot, mely tudás sokszorosan megtérül számodra az esküvőd megszervezésének ideje alatt!

Ha minden gondolatod e körül forog és nagy vágyad, hogy esküvőket szervezz, most itt a lehetőség, hogy megvalósítsd az álmod és nap mint nap azzal foglalkozhass, ami igazán örömet okoz, ami boldogsággal tölti el lelked, hogy végzett okleveles esküvőszervezőként esküvőket szervezhess! Tegyél álmaid megvalósulásáért! Első lépésként informálódj,  jelentkezz  szerezd meg a tudást, végezd el az esküvőszervező tanfolyamot.

A házasságkötések száma Magyarországon évről-évre nő. Aki egyedül indul neki esküvője megszervezésének az tudja csak igazán, hogy a munka és a napi rutin mellett a szervezésre maradt idő egyre kevesebb a töménytelen feladathoz képest és ehhez még az is hozzá jön, hogy egy-egy szervezési részről sokszor semmi fogalma nincs a menyasszonynak, így jó eséllyel fut bele a pénzízű buktatókba. Ez nyilván megnyírbálja az esküvői költségvetést és jelentős stresszt terhel az ifjú arára, nem csoda, hogy néhányan iszonyúan kiborulnak az esküvőszervezés ideje alatt!  Ha ezt szeretnéd elkerülni és azt szeretnéd, hogy már a szervezéssel eltelt idő is örömteli legyen, akkor végezd el a tanfolyamot, mely tudás sokszorosan térül meg a szervezés folyamán.

A Menyegzőlap okleveles esküvőszervező tanfolyamán, megszerzed mindazt a tudást mellyel könnyedén és örömmel szervezheted saját esküvődet vagy mások álmait valósíthatod meg. Célunk, hogy képes legyél a tanfolyam elvégzése után önálló munkára, nagyszabású, elegáns, stílusos, tematikus esküvő megszervezésére és lebonyolítására, akár saját esküvődről van szó, akár saját vállalkozásban, akár egy rendezvényhelyszín, hotel alkalmazásában, mint okleveles esküvőszervező.

Tanfolyam indulás időpontja:
Tanfolyam évente csak 1 alkalommal indul, ősszel.
Őszi tanfolyam indulása 2019.október 06.
A képzések kényelmes, kellemes légkörben, kiscsoportosan zajlanak, egy csoportban maximum 10-25 főt tudunk fogadni.
Jelentkezési határidő:
2018. szeptember 25.
A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérése után további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni!

A tanfolyam helyszíne:
A tanfolyam helyszíne Szeged belvárosában található oktatóteremben, a pontos címet a végleges létszám ismeretében, a csoportbeosztást követően e-mailben küldjük el beiratkozott hallgatóinknak, a tanfolyam első képzési napját 3-5 nappal megelőzően. Megjelöljük melyik csoportba osztottunk be, az oktatóterem pontos helyét és a kezdéshez szükséges alapinformációt, mit hozz magaddal az első képzési napra.

Az előadók több éve, évtizede az esküvői szakma elismert képviselői, tisztában vannak a szakma minden fortélyával, a legújabb trendekkel, az aktuális információk és gyakorlati tudásbázis mellett a praktikumot, az esküvőszervezői szakma buktatóit is megosztják Veled, melynek tudása vagy nem tudása szintén sarokköve az esküvőszervezői munkának. Az oktatók, előadók között van dekoratőr, virágkötő, esküvőszervező, esküvői stylist, virágkötő, fotós, videós, vőfély, ceremóniamester, zenész, szertartásvezető, helyszín tulajdonos, professzionális cateringes szolgáltató, rendezvényszervező… Komoly, minőségi munkát végző szakemberektől tanulhatsz, akik hosszú évek óta szakterületük kiemelkedő egyéniségei.

Az órák interaktív részt is tartalmaznak, a nagyobb blokkoknál, témaköröknél gyakorlati alapokra helyezve. Így valóban értékes és használható tudás birtokában leszel a tanfolyam elvégzését követően. Az órák hétvégeken 9.30 – 19.30- ig tartanak. A különböző blokkok között egészségügyi szünetekkel és bő 1 órás ebédszünettel. Lehetőséged van egyéni órát, konzultációt is igénybe venni, különdíj ellenében, ha úgy érzed, hogy te nehezebben veszed az akadályokat, neked még több időre van szükséged.

A tanfolyam végén vizsgamunkát készítesz, ennek sikeres leadása a záróvizsgára bocsátás feltétele. A sikeres vizsgát teljesítő hallgatók oklevelet kapnak, mellyel elhelyezkedhetnek esküvőszervezőként vagy önálló vállalkozást is indíthatnak.

Tanfolyam díja:
72.500.-Ft (A tanfolyami díjat ÁFA nem terheli!)
Az összeg tartalmazza a jegyzeteket, órai anyagokat, interaktív foglalkozást. Nem tartalmazza a vizsgadíjat, a három lépcsős vizsga díja 15.000.-Ft, és nem tartalmazza az egyéni igény alapján külön időpontban kért egyéni konzultációt, pótórát vagy egyéni órát, melyet, ha szükségét érzed lehetőséged van igénybe venni, különdíj ellenében!

A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérését követően további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni, ez több hónap, akár 1 év várakozási időt is jelenthet.

Nézz meg néhány visszajelzést, véleményt a képzésről előző tanfolyamokon részt vett hallgatóktól a visszajelzésekben!

A tanfolyamot ajándékba is adhatod, ha ajándékként vásárolod meg, akkor egy elegáns ajándékkártyát küldünk, melyet a megajándékozottadnak át tudsz nyújtani!

Okleveles esküvőszervező tanfolyam
További információ: ITT a linkre kattintva található.
E-mail: eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu
Telefon: +36 30 391 9449

Képek forrása: pinterest.com