Ha saját, egyedi ruhát szeretnél irány az esküvői kelmék specialistája

Sokan vagyunk menyasszonyok, akik vágyunk az egyedi ruhára, hiszen egyszer van ez a nap életünkben, a legmeghatározóbb napon viseljük ezt a tüneményt, akkor az legyen valóban olyan, amilyet megálmodtunk. Megmutatjuk, hogy hol tudod egyszerűen beszerezni a szükséges alapanyagokat a vágyott ruhakölteményhez, tarts velünk!

Elmesélek egy történetet, ami nem is olyan egyedi, hiszen sokan vagyunk így ezzel menyasszonyok, amikor feltesszük a nagy kérdést a ruhával kapcsolatban: kölcsönözni, vásárolni vagy vállaljam fel egyediségemet és tündököljek a Nagy napomon saját ruhában, amit rám terveztek, az alkatomra készítettek el a legnagyobb gondossággal, figyelembe véve minden apró kívánságomat... ami csak az enyém, ami én vagyok.

 

 

Igen, valóban nagy dilemma elé állít, ez a kérdés. Hónapokon, heteken át nézegetjük a szebbnél szebb ruhacsodákat, válogatunk a tömérdek kínálat között és van is olyan modell, amely káprázatos és szinte, ahogy rápillantunk azonnal érezzük a varázsát, hogy igen, megtaláltam, Ő az!

No, igen, és sok esetben itt kezdődik a tortúra, kiderül, hogy a tervező Magyarországon nem forgalmazza a kollekcióját, külföldről megrendelni hm... bele sem gondolok, vagy elmegyek felpróbálom és nem jó a méret és még számtalan olyan esettel találkozunk, amikor a végén inkább megalkuszunk és elfogadjuk a 2. választást, jó lesz az is... szép és végül is trendi is... végre vége az álmatlan éjszakáknak,, ruha kipipálva, letudva... Csakhogy a lelkünk mélyén tudjuk, érezzük, hogy ő nem az igazi!

 

 

 

Igy járt ezzel Kata barátnőm is, aki az esküvőjére készült. Azt hittem, hogy a föld fölött fog lebegni az örömteli készülődéstől, de sajnos ez nem így sikerült. Mivel Kata egy kicsit magasabb az átlagosnál hiába járta egyik esküvőiruha szalont a másik után, nem találta meg álmai ruháját. Hol nem volt a megálmodott modell a szalonban, hol a szoknya része volt rövid, amit még meg tudtak volna toldani, de a ruha derekával már nem lehet mit kezdeni. Arról ne is beszéljünk, hagy Kata élete legszebb napján nem akart toldozott ruhában megjelenni.

 

 

 

Ekkor merült fel az ötlet, hogy csináltatni kellene az ő méretére a ruhát. Napokon át lázasan keresgéltük az Interneten a számára előnyös modellt. Ki is választotta, a ruha olyan igazi "szerelem első látásra" ruha volt, csodaszép, mely kiemeli sudár alakját, megmutatja gyönyörű vállait, szép dekoltázsát... Kis utánajárás után a megfelelő varrónőt is megtaláltunk, aki eltudja készíteni a megálmodott menyasszonyi ruhát, és akkor jött az újabb sokk, de honnan szerezzünk alapanyagot hozzá, hiszen speciális anyagból van elkészítve a kiválasztott modell. Siker nélkül jártuk a méteráru boltokat. Úgy tűnt a menyasszonyokra senki sem gondol, keseredett el Kata...

 

 

Kata könnyes szemmel panaszkodott a varrónőnek, hogy sehol sem talált olyan anyagokat amilyenek a ruhájához kellenének. A varrónő megkérdezte: „ a Karnakban voltál már? – ott mindent megtalálsz ami ruhádhoz kelleni fog!”
 

 

 

 

 

 

Megfogadva a jó tanácsot barátnőm másnap el is ment az ajánlott üzletbe. Belépve csipkék, gyöngyök, strasszok sokasága fogadta. Az alapanyag kiválasztásában is kapott segítséget. A kép alapján összeállították neki a díszítő elemeket is. Nagy örömére a kis koszorús lányok rózsaszín ruháihoz is talált gyönyörű anyagot, sőt anyukája örömanya kompléjához is megvették az olajzöld taftot. Igaz, hogy másfél órát biztos ott töltöttek, hiszen nehéz volt dönteni a bőség zavarában. A nagy napon Kata ruhája mesébe illően szép volt!

Ha úgy döntesz, hogy egyedi ruhára vágysz és csináltatni szeretnéd álmaid ruháját legyen az esküvői, koszorúslány, örömanya vagy báli ruha, Szegeden a "Karnakban" mindent megtalálsz hozzá, kifejezetten az esküvőkre specializálódtak, minőségi esküvői és alkalmi kelméket, a kiválasztott ruhához bármilyen összetevőt, alapanyagot, díszítőelemet megtalálsz üzletükben, sőt stylistjuk segítségedre lesz, ha erre szükséged, igényed van.

 

 

 

A rendkívül sokoldalú választékukban a szivárvány minden árnyalata megtalálható, az élénk erőteljesebb színektől, a pasztelleken át, a mélyebb árnyalatokig. Megannyi vastagságú és tapintású szatén, csipke, düssesz, taft, tüll, organza és muszlin közül választhatod ki azt az árnyalatot, mely bőröd, szemed, hajad színéhez a legelőnyösebb és ha valami nagyon különlegeset szeretnél, akkor többféle shantung, mikádó, spark szatén, kristálytüll csavarhatja el a fejed, a gyöngyökről, kristályokról és a rengeteg díszítőelemről nem is beszélve.

 

 

 

Válaszd ki a megálmodott ruhát, keresd fel a Karnak üzletét és valósítsátok meg együtt álmaidat, akár menyasszonyi ruháról, koszorúslányaid ruhájáról vagy édesanyád örömanya ruhájáról legyen szó. Aki nem tud személyesen elmenni, annak jó hír, hogy csomagküldésre is van lehetőség.

Vedd fel velük a kapcsolat és valósítsd meg álmaid ruháját!

Elérhetőség:


Karnak - Az esküvői kelmék specialistája

E-mail: info@karnak.hu
Weboldal: https://www.eskuvoicsipke.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/KarnakSzeged/?ref=ts&fref=ts

Kapcsolattartó: Váradi Eszter esküvő stylist
6721 Szeged, Brüsszeli krt. 10/a
Nyitva tartás: Hétfőtől - pénteking 8.00 - 16.30
Telefon:+36 62 426 640
Mobil:+36 20 569 65 15