Menyasszonyi frizura - Inspiráció a legnagyobb sztároktól!

Legyen szó arról, hogy hova menjünk enni, milyen ruhákat válogassunk össze a hétköznapokra vagy hogyan legyünk mi a legmenőbbek a fesztiválokon, külföldi és hazai sztárjaink nem hagynak minket cserben és rengeteg ötlettel halmoznak el minket, hogy a legtrendibb oldalunkat mutathassuk meg, bárhol és bármikor! Nincs ez másképp az esküvői trendek terén sem!

Mi nők már kicsi korunktól kezdve álmodozunk a nagy napról, melyről külön kis esküvői naplót is vezettünk. Apró részletességgel írtunk le benne mindent, a habos-babos menyasszonyi ruhától kezdve az ideális férjjelöltig. Aztán mikor felnőve eljön a várva várt pillanat, rájövünk, hogy bizony ez nem is olyan egyszerű, mint azt gondoltuk volna gyermeki korunkban. Mivel minden menyasszony szeretné a legtökéletesebb formáját mutatni élete egyik legszebb napján, ezért inspirációként elhoztuk Neked a legnagyobb hollywoodi és magyar sztárokat, hogy segítsenek Neked a tökéletes menyasszonyi frizura megtalálásában!

Lazán kiengedve

Nem is lehetne más elegánsabb a klasszikus eleganciánál, mint a laza, hullámos haj, ami a sztárok körében is nagyon népszerű. És nem is véletlenül, hiszen ez a hajviselet, olyan bájos és romantikus kisugárzást ad, éppen ezért sosem megy ki a divatból. Ha pedig kicsit még is megbolondítanád ezt az egyszerű frizurát, bátran hordhatod féloldalasan is csattal vagy csat nélkül, melytől megint más karaktere lesz az arcodnak. Nikki Reed is ragyogóan nézett ki ebben menyasszonyi frizura viseletben. NataliePortman az élő példa arra, hogy egyenes hajjal is lehet elegáns valaki. Egyszerű, letisztult és kifinomult stílust képvisel, ha hozzád ez áll közelebb, nyugodtan válaszd ezt a frizurát. De ha Te nem szereted szimplán leengedve hordani a hajad - ellentétben Szabó Zsófiával - akkor felül egy kis tincset megfogva csatold hátra, akár tekerheted vagy fonhatod is, ahogy éppen szeretnéd, hiszen a bájos, csinos kisugárzás így is garantált!

Kontyok

Az esküvőd napján, ha szeretnéd az arcodat és a nyakadat kihangsúlyozni, akkor a számodra legmegfelelőbb menyasszonyi frizura a tökéletes konty, melyet számos módon el lehet készíteni. Ha ezt a hajviseletet választod, az előnye, hogy a szépségedről garantáltan semmi nem vonja majd el a figyelmet. A fejtetőre tűzött konty, most mind a külföldi és mind a hazai kedvenc sztárjainknál nagyon trendi. De ha Te kicsit lazább stílust szeretnél, akkor válaszd a félig feltűzött kontyokat, amit megbolondíthatsz, egy-két rakoncátlan lógó tinccsel is. Ezt az egyszerű frizurát gyönyörűen fel lehet dobni fátyollal, virágokkal vagy akár kövekkel is, a még nagyobb lenyűgöző hatás érdekében.

Kiegészítők

Igazi királynőként szeretnél ragyogni a nagy napon? Erre is van lehetőség! Ma már számos hajdísz áll rendelkezésünkre, melyekkel ékesíthető egy menyasszonyi frizura is. Legyen szó akár virágról, különféle köves hajpántról, csatról, mind nagyon szuperek, hiszen mindegy hogy Neked rövid vagy hosszú hajad van, mindenhol remekül mutatnak. Ha Te a feltűnésre vágysz, csak úgy, mint Anne Hathaway vagy akár Nádai Anikó is, akkor válaszd az extravagáns köves csatokat, koronákat! Viszont ha Te a visszafogott romantikus és letisztult stílust szereted, mint Kelly Clarkson, akkor a köves hajpántokat, virágokat Neked találták ki! A teljes összhang érdekében pedig, válaszd a menyasszonyi csokrodnak és esküvői dekorációdnak részét képező virágot a hajadba!

Manapság egyre nehezebb lépést tartani az éppen aktuális frizuratrendekkel, de ha figyelemmel kíséred a legnagyobb sztárok hajviseleteit, könnyebben kialakíthatod a saját stílusodat is. Azonban fontos tisztában lennünk azzal, hogy mi is áll nekünk valójában jól, mely különösen fontos a nagy nap előtt. A hollywoodi és magyar sztárok is mind egyszerű, de annál mutatósabb és tökéletesebb frizurában jelennek meg, függetlenül a haj hosszától. Ha esküvődre Te is a letisztult, romantikus vagy éppen extravagáns királynői menyasszonyi frizura stílusában szeretnél ragyogni, bízd magad professzionális szakemberekre, válassz a színvonalas esküvői csomagjaink közül, és jelentkezz be hozzánk!

Szerző: Szalontai Petra

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/menyasszonyi-frizura-inspiracio-sztaroktol/