Menyasszonyi ruha rendelése az interneten? - Ne ess Te is ebbe a csapdába!

Manapság egyre több menyasszony jár pórul az interneten vásárolt menyasszonyi ruhával... A következőkben néhány jó tanáccsal segítünk, hogy Te elkerüld ezt a veszteséget és kellemetlenséget!

Bármennyire is szeretnél az esküvői ruha árán spórolni - ne tedd! Az online ruhavásárlás jó opciónak tűnhet, jobban átgondolva viszont óriási veszélyt rejt magában: nem tudod felpróbálni a ruhát, nem ismered az eladót, nem tudod valójában mit fogsz kapni majd a csomagban ténylegesen.... Amikor megérkezik a csomag és kibontva ájultan tapasztalod meg azt, hogy annak a valaminek, amit látsz, semmi köze sincsen ahhoz a ruhához, amire Te igent mondtál, kép alapján megrendeltél, már késő! Nem tudsz reklamálni, elvesztetted a pénzed, bosszúság ért és ebben a ruhában garantáltan nem éred el azt a vágyad, hogy királynőként lépj az oltár elé a nagy napon! Gondold végig, mert sajnos manapság egyre több a csaló, félrevezető, megtévesztő hirdetés ez ügyben, sok az olyan cég, akik csak a pénzedre pályáznak és a minőség messze elmarad a kiválasztott ruhánál az ígérthez képes!

A menyegző életünk egyik legfontosabb állomása, amelyet minden nő tökéletesnek és felejthetetlennek álmodik meg! Az esküvő szervezése során az egyik nagyobb kiadást valóban a menyasszonyi ruha jelenti, azonban nem érdemes spórolni rajta, hiszen életünk legszebb napjának ez az egyik fénypontja. Másodsorban az sem mindegy, hogy életed legfontosabb napján hogyan érzed magad a ruhában, beleizzadsz a "szintetikus csodába" itt húz, ott húz, kényelmetlen mivel a neten vásárolt ruha nincs rád igazítva, vagy felhőtlenül, az örömteli élményekre tudsz maximálisan koncentrálni mivel minden tekintetben jól érzed magad... amit majd a fotók és a videó is visszatükröz majd neked, sőt, unokáid is ezt fogják látni.


Ne dőljünk be a hangzatos ajánlatoknak, miszerint kevés pénzért, kiváló minőségű, gyönyörű darabot kapunk! "Nem minden az, aminek látszik" - az ígéretek sajnos 99%-ban átverésnek bizonyulnak! Gondoljuk végig, egy tervezett, minőségi anyagból készülő, több milliós költséggel előállított ruhát, ami eredeti, bizonyos cégek hogyan tudnak odaadni néhány tízezer forintért!? Mit kapsz majd a pénzedért? A minőséget mindig meg kellett fizetni, a selejtes, másodkézből vagy rossz minőségű árut adták mindig is olcsóbban, és ez ma sem változott! Ha Te új Mercédesre vágysz, azt nem fogod megkapni egy Trabant áráért, ha mégis akkor nagyon el kell gondolkozni mert lehet csak a "papírvázat" szállítják... :)


A gyakorlatban a képeket, amelyeket felhasználnak a hirdetések során, a tervezők honlapjáról töltik le, ezzel reklámozzák magukat és ígérik, hogy az eredeti ár töredékéért ugyanazt a minőséget, ugyanazt az igényes kidolgozást kapod... Azután megkapod a csomagot és ott állsz egy silány minőségű, olcsó utánzattal, amely még csak meg sem közelíti a képen látott ruhát, nem beszélve arról, hogy tulajdonképpen kidobtad a pénzt az ablakon és kapkodhatsz, hiszen a nyakadon a "Nagy Nap"!


Igaz, hogy egy szép, minőségi darab nem kis pénz, azonban ez életed egyik legfontosabb napja - megérdemled, hogy álmaid ruhájában lépj az oltár elé! A minőséget, a finom anyagot, a kivitelezést és a látványt meg kell fizetni, egyszerűen lehetetlen, hogy egy gyönyörű ruha megfeleljen ezeknek az ismérveknek ÉS még olcsó is legyen! Higgyétek el, nem éri meg "kísérletezni"! Döntsd el, hogy tartod magad oly értékesnek és megérdemled azt, hogy életed egyetlen és legfontosabb napján jól érzed magad egy eredeti ruhában és ne válassz olcsó, silány másolatot!

A megoldás

Ha már az interneten rábukkantál álmaid ruhájára, menj el egy esküvői ruha szalonba és mutasd meg a képet az eladónak! A legjobb természetesen az, ha a szalonban megtalálod ugyanazt a darabot a kollekcióból, amely illik hozzád, a stílusodhoz és a testalkatodhoz egyaránt, viszont akkor sem kell elkeseredned, ha nem így történik! Több olyan egyedi tervező van Magyarországon is, akire bátran rábízhatod magad, ha álmaid ruhájáról van szó, akár a kép alapján is el tudja készíteni Neked az álomruhát!

Ha segítségre, tanácsra van szükséged ez ügyben nyugodtan fordulj a Menyegzőlap.hu esküvőszervező vagy stylist specialistájához és kérdezz bátran! E-mail: szerkesztoseg@menyegzolap.hu

Tipp: Nézd meg a

válaszd ki a neked tetsző darabot

A kiválasztott ruha alapján akár több szalonba is ellátogathatsz, és biztosan rábukkansz a kiszemelt darabra!

Képek forrása: https://thecounterfeitreport.com/product/521/Allure-Bridal-Gowns.html,
http://www.abpia.org/brides-beware-is-your-wedding-dress-a-fake/,
http://www.vitorlazas.hu/ne-vegyel-eskuvoi-ruhat-az-interneten.html,
http://inwhiteblog.com/8-ways-to-protect-yourself-against-buying-fake/