Etyeki Állatvédők Egyesülete - Etyeki Menhely

A Jótékonyság az esküvőn mozgalom által támogatható állatvédő egyesület az Etyeki Állatvédők Egyesülete - Etyeki Menhely munkáját mutatjuk most meg, ismerd meg őket és támogasd Te is a kidobott állatok mentését, csatlakozz a mozgalomhoz az oldal alján! Legyen a Te nagy napod egy kis élet új reménye is egyben!

Etyeki Menhely – Gazdira váró kutyusaink fotóit, infókat megtaláljátok gazdikereső linkünkben. "Van, amikor megmentünk egy állatot, és nem is sejtjük, hogy ezzel önmagunkat mentettük meg."

CÉLJAINK:
Mi az etyeki menhely önkéntesei, célul tűztük ki, hogy a hozzánk kerülő elhagyott, bántalmazott kutyákat a megfelelő gazdi elérkezéséig nem csak testileg, de lelkileg is gondozzuk. Fontosnak tartjuk a napi sétákat, játékot, testi kontaktust ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott kutyus kerülhessen a végleges gazdihoz, ezáltal csökkentve annak a kockázatát, hogy visszakerüljön a menhely falai közé.

2016 nyarán elindítottunk az Örmezei kutyaiskolával közösen egy programot, aminek keretében 7 kutyánk elvégzett egy alaptanfolyamot.
A hozzánk bekerülő állatok rövid időn belül átesnek az ivartalanításon, ezzel is megakadályozva a felesleges szaporulatot. Minden kutya megkapja a chipjét és oltását, amivel meg tudjuk előzni, hogy komoly betegség üsse fel a fejét a menhelyen.

Állandó célunk széles körben terjeszteni az ivartalanítás fontosságát. Új célkitűzés állatvédelmi előadások és menhely népszerűsítő bemutatók tartása iskolákban, hogy a felnövekvő generáció már egyenrangú társként tekintsen majd az állatokra.

Fontos feladat a lehető legjobb életkörülmények megteremtése a menhelyen élő kutyák számára, egyéni adottságaiknak megfelelő táplálék biztosítása, sérüléseik, egészségügyi problémáik szakszerű ellátása.
Nem utolsó sorban olyan kulturált környezet kialakítása, amely vonzó a látogatók számára, annak érdekében, hogy újra és újra szívesen jöjjenek el hozzánk.

K&H Bank Zrt. Banki azonosító: 0200-24cH1J-100
SzámIaszám: 10402001-50526772-49741009
Külföldről SWIFT: OKHBHUHB (IBAN): HU40 1040 2001 5052 6772 4974 1009

 

Elérhetőségünk:

ETYEKI ÁLLATVÉDŐK EGYESÜLETE

Menhely (telephely): Etyek-Botpuszta Boti úton figyelni a fákon a táblákat.

Levelezési cím: 2091 Etyek Körpince köz 4.

Weboldal: http://www.etyekimenhely.hu/

E-mail: etyekiallatvedoegyesulet@gmail.com

Phone: +36 70 339 3856 +36 20 953 4777

Adószámunk: 18495779-1-07

PayPal: etyekdogs@gmail.com


Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját!

CSATLAKOZZ TE IS A SEGÍTŐ KÖZÖSSÉGHEZ!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu