Esküvői kiegészítők - kistáskák, kesztyűk, legyezők, napernyők

Esküvői kiegészítők - kistáskák, kesztyűk, legyezők, napernyők

Trendi kistáskák

Zsebkendő, rúzs és még néhány apróság, amelyek jó, ha a kezünk ügyében vannak a Nagy Napon is! Választhatsz trendi boríték, négyszögletű, kerek, ovális vagy más, különlegesebb formát is, a legfontosabb, hogy a ruhád és a többi kiegészítőd stílusához válaszd a táskát. Extravagáns ruhához például letisztult kiegészítők, vagyis egyszerűbb kistáska passzol, míg ha a ruha nem túlságosan díszes és nem viselünk hangsúlyos ékszereket, akkor táskából választhatunk extrémebb változatot.

A csipke örök kedvenc a menyasszonyok és a romantikus, nőies stílust kedvelő hölgyek körében! A ruha stílusától és színétől függően viselhetünk csipkével bevont, csupa csipkéből készült változatot is! A vintage stílus szerelmesei pedig válogatnak a gyöngyökkel, csillogó részletekkel és selyemvirággal kombinált darabok között! Találkozhatunk horgolt vagy természetes anyagból készült egyszerű formájú, csipkemotívumos kistáskákkal is, melyek a bohém esküvők tökéletes kiegészítői lehetnek! Ha egyéb kiegészítőkről is szeretnél bővebben tudni, trendeket stb... akkor ide kattintva a rovatból kiválaszthatod azt a, cipők, cipőtervezők, romantikus fehérneműk, a vintage kiegésztők úgy mint napernyő, legyező, kesztyű vagy akár egy trendi harisnyakötőt, lábékszert, hajékszereket és még sok egyéb olyan kiegészítőt, melyre szükséged lesz a nagy napon, kattints a LINKre és válogass kedvedre a témák között.

A klasszikus elegáns és hollywoodi hangulathoz nagyszerűen illenek a nagyobb, színes kövekkel ékített, gyöngyökkel, kristályokkal hímzett, illetve a csupa csillámmal hintett alkalmi kézitáskák, melyekkel dívaként tündökölhetsz a Nagy Napon!

A vintage, bohém és hippi stílus elengedhetetlen kellékei a virágok és rojtok! A húszas évek eleganciáját mi sem tükrözi jobban, mint a rojtokkal, gazdag, virágmotívumokkal díszített kistáskák - bátran válogass a pasztellszínű, gyöngyökkel vagy akár hímzésekkel kombinált variációk közül, garantált az egyedi és stílusos megjelenés!

A hippi stílusú, illetve az öko és természetes esküvők sajátossága, hogy szinte az esküvő minden elemét a természet és a szabadság ihletett! Az ilyen hangulatú menyegzők kedvelt motívumai az indák, virágok, melyeket hímzésekkel, horgolással vagy festéssel varázsolnak a kiegészítőkre. Az öko esküvők különösen nagy hangsúlyt fektetnek az környezetvédelemre is. Akár mi magunk is készíthetünk különböző textilekből egy egyszerűbb darabot, melyet selyemvirággal, gyöngyökkel vagy hímzéssel díszíthetünk!

A koszorúslányokról sem szabad megfeledkeznünk: a tökéletes összhang elengedhetetlen része a kistáska is, amelynek szín-, és formavilágban is passzolnia kell a menyasszony retiküljéhez és ruhájának stílusához is! Választhatnak fehér, krém vagy bézses alapszínű darabot, amelyet az ara ruhájához hasonló dísz ékít, vagy éppen ugyanolyan színben pompázik rajta a rózsa, mint a menyasszony cipője, stb… Ha a menyasszonyi cipőkról szeretnél többet tudni, mi a trendi, terevzők kollekcióit szívesen megnéznéd, miből választhatsz. mit kell tudnod a tökéletes cipő kiválasztásához, stb.. akkor kattints itt a LINKre és válogass a témák között a rovatban.

Az örömanyák általában a klasszikus eleganciát részesítik előnyben: szeretik a gyöngyös, szikrázó kövekkel ékített, csipkés modelleket, amelyek szinte minden alkalmi ruhához tökéletes passzolnak. Ezt feldobhatják színes kristályok, láncok, fodrok, hímzések és persze a különleges formák is.

A galériakép linkjére kattintva még több koszorúslány és örömanya kistáska inspirációt találsz!

Egy kis inspiráció:

A modern menyasszonyoknak

A vintage és romantikus stílus szerelmeseinek

A letisztult elegancia híveinek

Esküvői kistáskák Vágó Rékától

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg további menyasszonyi táska inspirációnkat!

Kesztyűk - az időjárástól, stílustól függően

Az 50-es évek stílusikonja, Jackie Kennedy is szívesen viselt elegáns kesztyűket, sőt az esküvője napján is egy sikkes és klasszikus, rövid darabban mondta ki a boldogító igen-t. Egy csinos kesztyűvel Te is könnyedén csempészhetsz a megjelenésedbe egy kis időtlen eleganciát: télen válassz hosszabb, vastagabb anyagból készült modellt, nyáron jöhetnek a csipkés, necc, selyem darabok. A nagy melegben nyugodtan viselj egészen rövid, csuklónál húzott, csipkés szegélyes vagy éppen megkötős fazont - ezek tökéletes illenek a vintage hangulathoz! Természetesen az anyag kiválasztásánál az elsődleges szempont mindig a ruhád anyaga és színe legyen!

Legyező és napernyő a hőség ellen

Amikor eljön a Nagy Nap, semmit sem szabad a véletlenre bízni! Évszaktól és időjárástól függően válasszunk elegáns napernyőt vagy éppen trendi esernyőt! Vedd figyelembe a ruhád anyagát, stílusát és színvilágát mielőtt választanál: a fehér, elefántcsont és pezsgő árnyalatok jól illenek az egyszerűbb, klasszikus stílushoz, míg a színes darabok tökéletes passzolnak a bohém, vintage és modern hangulathoz.

A vintage, romantikus és a rusztikus stílus szerelmeseinek ajánljuk a csipkés, gyöngyös, virágos, monogramos napernyőket, illetve a madárfészekszerű, átlátszó anyagból készült esernyőket! A japán stílust kedvelő hölgyek nagy örömére vannak papírból készült változatok, fehér, bézs és élénkebb színekben is - akár a koszorúslányoknak is adhatunk egyet-egyet, így még szebb lehet az összkép!

A legyezőknek bizony nagy hasznát vehetjük egy forró nyári napon, akár az esküvőnkön is! Nem csak romantikus és elegáns benyomást keltenek, hanem stílusos kiegészítők is, ha a ruhánkhoz és az esküvő stílusához megfelelőt választjuk ki!

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon milyen anyagok, minták közül válogathatunk - ez tulajdonképpen az esküvői dekorelemektől és a stílustól függ. Vannak papírból és fából készült változatok, melyek tökéletes harmonizálnak a természetes és vintage kiegészítőkkel, míg a csipkés, hímzett, virágos variációk és a különleges madártollból készült darabok jól illenek a vintage, fényűző és romantikus esküvőkhöz.

Képek forrása: http://www.weddingomania.com, www.pinterest.com