Trendi kiegészítők - fátylak, fejdíszek és bolerók

Gyönyörű motívumok, különleges megoldások és abszolút nőies hangulat jellemzi a kiegészítőket idén is! A választék igen sokszínű, így minden menyasszony megtalálhatja az ízlésének megfelelőt - tarts Velünk, segítünk kiválasztani a legtökéletesebbet!

Hogyan válasszuk ki a fátylat?

A menyasszony fátylának tökéletesen kell passzolnia az esküvő, illetve a ruha színeihez és stílusához, de mindennél fontosabb, hogy az ara arcának formájához, személyiségéhez leginkább illőt válasszuk. Ezen kívül a fátyol hossza és típusa sem mindegy, hogy milyen. Például templomi esküvőre bátran viselhetünk földet söprő, hosszú, drámai hatású fátylat. Akár uszályos ruhához is vehetünk hosszú variációt, csupán arra kell figyelnünk, hogy a fátyol ne legyen hosszabb, mint az uszály. Szintén templomi esküvőn, ha pántnélküli vagy vékony pántos modellt választunk, akkor ildomos olyan fátylat választani, amely minimum a vállakat és a karokat takarja.
 


Ha szeretnéd, hogy a ruha érvényesüljön igazán, mégsem akarsz lemondani a fátyolról, akkor viselhetsz teljesen rövid, ún. birdcage típust, ami jól illik a vintage hangulatú menyegzőkhöz is. Egy picit hosszabb variáció is jól mutathat, ami kiemeli a ruha felsőrészét, a dekoltázst, és a derék ívét. Fontos szempont még az is, hogy milyen fajta ruhát választasz, hol van több díszítés... Például ha a ruha hátrésze különleges, vagy éppen egy izgalmas kivágás díszíti, akkor semmiképpen se takard el egy hosszú fátyollal. Ha pedig a menyasszonyi ruha felsőrésze, dekoltázsa kapott nagyobb hangsúlyt, akkor ne vonjuk el róla a figyelmet például egy arcot takaró variációval.
 

Fátyol típusok

Rövid, középen húzott

Díszítés nélküli, egyrétegű, középen húzott

Mantilla

Kétrétegű, középen húzott fátyol előrehajtva

Díszítetlen körfátyol

Birdcage fátyol

Júlia fátyol

Vintage stílusú fátyol csipkeszegéllyel

Az alábbi galériakép linkjére kattintva még több gyönyörű fátylat találsz!

Gyönyörű bolerók és vintage stílusú kis kabátkák

Az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kaptak a különleges bolerók és kis kabátkák, amelyeket egyszerűbb felsővel megálmodott, pántnélküli menyasszonyi ruhákhoz szokás viselni. Ezek a tüllből, csipkéből, szaténból és selyem dupioni-ból készült kiegészítők könnyedén feldobják a legegyszerűbb kreációt is, sőt! Ma már egyre több tervezőnél láthatunk olyan ruhákat, melyekhez levehető boleró tartozik, ami észrevétlenül, második rétegként simul a bőrre és a ruha saját anyagára. Így számtalan variáció és lehetőség rejtőzik egyetlen ruhadarabban is!
 


Idén még mindig divatosnak számítanak majd a kreatív kivágásokkal, csipkékkel, hímzésekkel és vintage stílusú fazonnal kombinált darabok. Újdonságként hatnak a gyönyörű pelerin-szerű bolerók, illetve a kristályokkal ékesített és szinte teljesen áttetsző darabok!

 

Még több trendi boleró inspirációért kattints a galériakép linkjére!

Trendi fejdíszek

Klasszikus tiara vagy hippi-bohém stílusú fejdíszek és láncok? Szikrázó kristályok, romantikus gyöngyök, élővirágok vagy természetes motívumok? Melyik áll közelebb a szívedhez? Az idei év is bővelkedik a szebbnél-szebb és különleges variációkban - szemezgess kedvedre a fényűző, elegáns, kreatív, romantikus és nőies darabok között!

Tipp: Ha nem szeretnél lemondani a fátyolról sem, akkor akár kombinálhatod is a kettőt!

Még több trendi fejdíszért kattints a galériakép linkjére:

képek forrása: http://www.pronovias.com, www.pinterest.com, http://weddingnews.hu