Trendtippek koszorúslányoknak

Trendtippek koszorúslányoknak

Koszorúslánynak lenni korántsem annyit jelent, hogy szépen felöltözve az oltárhoz kísérjük a menyasszonyt! Barátnőként és segítőként is mellette kell lenned egész nap, hogy minden terv szerint alakuljon, ha pedig nem, akkor Te ott legyél, mint a pár támasza és a jobb keze. Természetesen a koszorúslányok ruháját is csaknem ugyanolyan rajongással és élvezettel figyeli a vendégsereg, így hát erre is nagy figyelmet kell fordítani.

Íme, néhány tipp:

Fehérben

Fehér ruhát csak az ara kérésére választhatnak a nyoszolyólányok. Igaz, hogy a fehér a menyasszony színe, azonban ma már ezt sokan nem veszik annyira komolyan - az összkép mindesetre csodás lehet!

Tipp: Ha ezt a variációt választjátok, akkor érdemes lehet egy színes cipővel, élénkebb csokorral vagy más kiegészítővel feldobni a szereléseteket!

Több színben

Már idén is sokszor találkozhatunk szinte teljesen eltérő árnyalatú koszorúslány ruhákkal - nem csak mutatós lehet, hanem kényelmes megoldás is! A menyasszony kiválaszt néhány neki tetsző színt, amelyek közül majd a lányok válogathatnak - ne feledd, olykor a legtökéletesebb harmónia az összevisszaságban van!

Bájos virágminta

Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kaptak a kisebb-nagyobb, halvány árnyalatú és élénk virágok - miért ne pompázhatnának a csajok is virágos, nyári ruhában? Ha nem áll Tőletek távol ez a bohém stílus, akkor ideális megoldás lehet ez az esküvőre is - szuperdivatos, természetes és elegáns.

Enyhén áttetsző és csipkés ruhák

Ha Te is szereted az enyhén áttetsző holmikat, illetve a koszorúslányaid sem vetik meg őket, akkor akár koszorúslány ruhaként is szóba jöhet egy horgolt, csipkés vagy tüll modell. Sikkes és trendi 2016-ban is!

Modern csíkos darabok

Odavagy a kortárs, elegáns hosszú szoknyákért, a tengerész stílusért vagy a tengerparti, laza eleganciáért? Legyen csíkos a koszorúslány ruha - variáljátok kedvetekre!

Vintage ragyogás

Te is békebeli elegancia szerelmese vagy? Még jobb, ha a barátnőid is szeretik a flittereket és a 20-as évek dekadens, nőies stílusát! Jusson eszetekbe, milyen nagyszerű látványt nyújthatnak az apró gyöngyökkel, flitterrel díszített ruhák, hasonló vagy épp különböző színben, egyforma fazonnal, stb...

Játssz az anyaggal!

Ki mondta, hogy az egyforma szín és fazon unalmas? Játssz az anyagokkal - nem feltűnő változtatás, mégis sikkes és különleges lehet a koszorúslányok megjelenése, ezzel az egyszerű "trükkel"!

Különálló modellek

Felső+szoknya=számtalan lehetőség! Új keletű és trendi megoldás, ha ruha helyett egyforma felsőt választotok, amelyhez a koszorúslányok saját ízlésük szerint választanak más, más színű vagy fazonú szoknyát. Legyetek különleges, teremtsetek divatot!

Ombre stílusban

Nem csak a színekkel, hanem az árnyalatokkal is játszhatsz! Kedvenc színedből válassz ki néhány árnyalatot, melyek csupán 1-2 tónussal térnek el egymástól és variáld a koszorúslányok ruháját ezekkel a színekkel! Stílusos, elegáns és egyedi lesz az összhatás!

Őket ajánljuk:

A Boglárka Szalonkban 300 darabos kollekcióból választhatsz, akár tündéri kis koszorúslányruhát, akár felnőtt koszorúslányaid részére szeretnéd a ruhát, kultúrált árakon, 18.000 - 35.000 Ft között, hogy valóban teljes legyen az összhang a Nagy napon!

Koszorúslány ruha

Érdekel koszorúslány ruha, megnézem >>

Nézz meg az ízelítőt a koszorúslány ruhákból a galériakép linkjére kattintva!

Kis koszorús és sziromszóró kislányok

A kisgyermekek ruhája újabban egyre jobban hasonlít a felnőttekére, így nem muszáj megmaradnunk a habos-babos tüllcsodáknál, bátran választhatunk egy picit letisztultabb, felnőttesebb darabokat is! Láthattunk már olyat is, hogy ha felnőtt és kicsi nyoszolyólányok is vannak az esküvőn, akkor a kislányok szinte teljesen ugyanolyan ruhát viselnek, mint a nagyok. Megoldható azonban úgy is, hogy hasonló árnyalatú, de eltérő fazonú ruhákat választunk, vagy fordítva.

A sziromszóró kislányok ruhácskái alapvetően a romantikus stílusú darabok közül szoktak kikerülni - öltözetük nagyrészt tüllből és organzából megálmodott kis hercegnős kreációk, melyet egy pici kosár egészít ki, tele virágszirmokkal. Ha több virágszóró kislányt kérünk fel, akkor őket általában egyforma ruhába öltöztetjük - bárhogyan is döntsünk, a lényeg, hogy mind a koszorúslányok, mind a sziromszóró lányok ruháinak színe és stílusa harmonizáljon a menyasszony öltözetével, illetve csokrával.

Koszorúslány ruha kislányoknak

Nézz meg az ízelítőt a kis koszorúslányruhákból a galériakép linkjére kattintva!

Érdekel a kis koszorúslány ruha, megnézem >>

A gyűrűhordó kisfiú

Köztudott tény, hogy ha a gyerekek unatkoznak, akkor hajlamosak rosszalkodni - ez viszont elkerülhető, ha kisebb-nagyobb feladatokba őket is bevonjuk. Kis koszorúslányként, virágszóró kislányként vagy éppen gyűrűhordó kisfiúként ők is élvezni fogják az esküvőt, anélkül, hogy bármikor unatkoznának, sőt! Ha felelősségteljes feladattal látod el a kicsiket, akkor büszkék lehetnek magukra, arról nem is beszélve, hogy kevés dolog nyújthat olyan bájos látványt az esküvőn, mint egy gyűrűkkel betipegő, kis úriember!

Tipp: Fontos, hogy a gyűrűhordozó kisfiú öltözéke passzoljon a vőlegényéhez, vagy a "koszorús fiúkéhoz", illetve az is nagyon mutatós lehet, ha a teljesen ugyanolyan ruhát visel, mint a "nagyok"!

Vidéki és bohém hangulat

Kis Casanova

Ezeket olvastad már?


A koszorúslányruha tervezők kollekcióit láttad már?

Az Esküvői cipő rovatban a ci trendeket megnézted már?

A kiegészítők rovatban szétnézél már?

Képek forrása: www.pinterest.com