Csillagjegyed alapján a legjobb menyasszonyi ruha - Bak (12.22. – 01.20.)

Csillagjegyed  alapján a  legjobb menyasszonyi ruha -  Bak (12.22. – 01.20.)

Az esküvői készülődés minden lány életében rendkívül fontos időszak. Sok menyasszony a gyerekkorban megálmodott esküvőt szeretné valóra váltani. Mivel nem vagyunk egyformák és bizony sok tényező befolyásolja jó vagy éppen rossz irányba választásunkat az esküvői szolgáltatásokat illetően is, így a tökéletes ruha megtalálása is nagy feladatot ró minden arára e boldog időszakban... Ehhez egy kis segítséget adunk a csillagjegyeitek alapján.

A csillagjegyünk már a születésünk pillanatától meghatározza a személyiségünket és jellemünket, még ha nem is tudatosan, így a hétköznapi életünk mellett a menyasszonyi ruha választásban is egy befolyásoló tényező.
A tökéletes menyasszonyi outfit minden menyasszony számára nagyon fontos  a "Nagy napon",  ehhez  szeretnénk hozzájárulni és megmutatni, hogy csillagjegyed alapján milyen melyik ruha lehet ideális választás számodra.

2018 Lan Rosa Clara 

Bak jegyű menyasszony ruhája

Erős jelleműek, akik határozottan kiállnak a véleményükért. Karakán személyisége a ruha választás terén is megmutatkozik. Ragaszkodik a hagyományos, klasszikus eleganciához. A letisztult formákhoz fordul, és elsősorban fontos neki, hogy jól mutasson rajta a ruha.
Rosa Clara legújabb, 2018-as menyasszonyi ruha kollekciója szinte a bakoknak lett megtervezve.
Testhez álló, karcsúsított formája, és földig érő uszálya optimálisan passzol a bakok jól megszokott eleganciájához. A klasszikus stílust párosítva némi különlegessel, mondjuk egy kis csipkével, dísszel, megkapjuk a számukra tökéletes ruhát!
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót a galéria címére kattintva!

Hozzászólások