Csillagjegyed alapján a legjobb menyasszonyi ruha - Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csillagjegyed alapján a legjobb menyasszonyi ruha - Skorpió (10.24. – 11.22.)

Az esküvői készülődés minden menyasszony életében rendkívül fontos időszak, ezen belül is a tökéletes ruha megtalálása és kiválasztása központi szerepet kap. Most nézzük meg, hogyan hat, hogyan befolyásolja a csillagjegyed a ruhaválasztást, ha a skorpió jegyében születtél...

A legszenvedélyesebb hölgyek szinte mind a skorpió csillagjegyűek közül kerülnek ki. Karakán és erőteljes megjelenésük kihívás a férfiak számára. A lángoló vörös szín védjegyüké vált. A cipő, lakk, rúzs vörös kombinációja páratlanságukat tükrözi. Hétköznapi öltözködésük is stílusosan merész. Miért lenne más a menyasszonyi ruhájuk?

Alon Livné kollekcióból


Alon Livné az egyediségre törekedve megalkotta a skorpió csillagjegyűek számára a tökéletes menyasszonyi ruha kollekciót. A fejen mindig dominál egy kiegészítő, akár egy kalap, hajdísz. A stílusok és az anyagok folyamatos ötvözése jellemzi, mint például a csipke és a szatén keveredése. A tüll szoknya sem idegen ebben a kollekcióban. Egy mély hátkivágású ruha gyönyörűen tükrözi az ara merészségét.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót a galéria címére kattintva!

 

Hozzászólások