Morilee By Madeline Gardner 2018

Morilee By Madeline Gardner 2018

Szerelem első látásra! Ez volt az első gondolatom, mikor megláttam Madeline Gardner kollekcióját. A Morilee tökéletesen kihangsúlyozza a menyasszony nőiességét. A ruhák finom és kecses szabása páratlan látványt nyújt.

Bemutatunk nektek pár különleges darabot. A teljes kollekció a képgalériában megtalálható lesz! A kedvcsináláshoz, íme a kollekció teljes bemutatójáról a videó:

Az utóbbi időben megint nagy lázba hozta a fiatal lányokat a spagettipántú ruha. Gyönyörű ívet adva a dekoltázsnak, és a vállak kihangsúlyozására. A menyasszonyi ruhák között is megtalálhatóak az ilyen szabású felsők. Csipkével és strasszkővel kombinálva lehengerlően mutat az arán. Egy hatalmas fátyol pedig még jobban feldobja a látványt.

Morilee By Madeline Gardner kollekcióból

A gyermekkorban megálmodott rózsaszín királylányos ruháinkból egyszer valóságos, hófehér ruhák lesznek. A Morilee kollekció ruhái közül több is tükrözi e gyermeteg álmodozást. A szatén és tüll rétegek fokozatosan váltogatják, így épül fel a hatalmas szoknyarész. A felső rész lehet korzetes, akár vastagabb pánt is. Csipkével természetesen elegánssá és még szebbé varázsolhatjuk a ruhákat. Egy igazi nőies fazonú ruha.

Morilee By Madeline Gardner kollekcióból

Ami elegáns, de mégis vadítóan szexi tud lenni, még egy menyasszonyi ruha esetében is, az a kivágott hátú ruha. A kecses női hát látványa, minden férfinak szembetűnő, egyszerűen lehengerlő! Különböző csillogó anyagokkal, kövekkel, vagy keresztpántokkal még jobban kihangsúlyozható a nő kecsessége. Egy ilyen felsőrészhez a sellő, és a többrétegű báli ruhafazonú alsó részek is illenek.
Szerző: Német Tamara

Morilee By Madeline Gardner kollekcióból

Nézd meg a kollekciót a galéria címére kattintva!

 

Hozzászólások