Allure Bridals 2018 kollekció

Allure Bridals 2018 kollekció

„Vannak nők, akik minden nőiességüket beleadják egy mosolyba, szemvillanásba, vagy keringőbe, mások a könnyeikbe.” /Karen Blixen/

A nőiesség legtöbbször a hölgyek személyiségéből adódik. Viszont az Allure Bridals kollekció ruhadarabjai magukból sugározzák a nőiességet és a kecsességet.  Mutatjuk, hogy mire is gondolunk!

Allure Bridals

A has-középig kivágott, mély dekoltázsú felsők alap részként szerepelnek a kollekcióban. A sellő, és az egyenes szabású szoknya részek kimondottan jól állnak ezzel a felsővel. Kiemeli egy nő finom vonalait. Amellett, hogy az ara díva ként jelenik meg a tömegben, az elegáns stílus megmarad.

Allure Bridals

A testhez álló ruhák mindig is nagy kedvencként szerepeltek a menyasszonyi ruhát választók körébe. A teljes csipke felső pedig ezen még jobban dobott. Szép és nőies jelleget kölcsönöz a viselőjének. Ezt a fazonú felsőt szinte mindegyik szoknya résszel lehet kombinálni. Ha esetleg a viselője túl egyszerűnek találja, egy színes rúzs, akár a piros, vagy a sötétebb lila rögtön vadítóbbá varázsolja.

Allure Bridals

A báli ruha stílusú menyasszonyi ruhák szintén egy örök divatot képeznek. Ezek meg is találhatóak az Allure kollekcióban. A szatén és a csipke összeillesztése páratlan látványt ad. A körte és a homokóra alakú hölgyek előnyben részesülnek ennél a ruhánál, mert a megfelelő részeket emeli ki!
A 2018-as év nagy sztárja a visszatérő fátyol lesz. Ezzel a szabású ruhával és egy fátyollal a menyasszony királynőnek érezheti magát.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások