Demetrios 2018-as kollekció

Demetrios 2018-as kollekció

A ruhák a szabadság érzetét keltik viselőjén. Akár egy gyöngéd csók párunktól, a ruhákat is oly jóleső örömmel lehet viselni. Ezekkel tudnám jellemezni Demetrios kollekcióját.

Egyedi, és mégis jól megszokott szabásokkal találkozhatunk.
Talán a megjelenítő háttér is egy befolyásoló tényező, de ezek a ruhák mégis lehelet könnyűnek tűnnek. Gyönyörű tartást biztosít a leendő viselőjének.

Demetrios kollekció

Az elől rövid, hátul hosszabb szabású szoknyák többször is megjelennek a kollekcióban. Meghittséget de mégis egy kis bohóságot kölcsönöz az arának. Azoknak a menyasszonyoknak tudom ezt ajánlani, akik nem a hagyományhoz ragaszkodnak, hanem újító lendülettel fordulnak az esküvőjük felé is.

Demetrios kollekció

A sellőszabású teljes csipke, vagy akár szatén hosszú ruhák is közkedveltek a menyasszonyi ruhát kereső hölgyek körében. Ebben az összeállításban is megtalálhatóak ezek a fajta ruhák.
Testtípushoz mérten, a homokóra-, és a körte testalkatú hölgyek előnyben lesznek ezeknél a ruháknál. A váll és leginkább a csípő kihangsúlyozására helyeződik a hangsúly.

Demetrios kollekció

Az klasszikus eleganciával ellátott báli szabású ruhák is közkedveltek, szinte mindegyik kollekcióban megtalálhatóak, ahogyan a Demetrios kollekcióban is. A szatén korzet felső, egy babarózsaszín masnival díszítve a deréknál egy gyöngéd stílust takar.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót a galériában!

Képek forrása: http://www.demetriosbride.com, www.hu.pinterest.com/demetriosbride

Hozzászólások