Eddy K 2018-as kollekció

Eddy K 2018-as kollekció

Eddy K 2018-as kollekciója a sellőszabású ruhák mellett igencsak bővelkedik az extravagáns menyasszonyi ruhákban is. Megtaláljuk az oly trendi köpenyes fazonokat és a mély hátkivágású szexi darabokat is.

Az eddigi kollekciók bemutatásánál sokféle szabással találkozhattatok. Eddy K ruhadarabjai közül kiemelünk pár olyat, ahol a ruhátok hátszabásához is kaphattok jó néhány ötletet.

Íme egy ízelítő videó:

Egyre nagyobb teret hódít az esküvői ruházatban is a teljes hátkivágású felsők, menyasszonyi ruhák viselése. Ugyanígy a hétköznapokban és  az elegáns holmik között is megtalálhatóak a nyitott hátú estélyik és blúzok. A most bemutatott kollekció tervezője, Eddy K is előszeretettel tervez  csábos, vadító hát nélküli, mély hátkivágású ruhákat az aráknak.

Eddy K kollekció

A hátmegoldás csipke bevonattal kihívóan elegánsan mutat viselójén. A szolidabb, vagy a hagyományos ruhákat preferáló menyasszonyoknak bátran tudjuk ajánlani ezeket a megoldásokat.

Eddy K kollekció

A hosszú köpenyek és fátylak jövőre kicsit összevontabb formában fognak megjelenni. Mind a kettő megtalálható földig erő csipkeként, vagy akár nyakhoz rögzíthető formában is. Kombinálható több szabású ruhához is.
Szerző: Német Tamara

Eddy K kollekció

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások