Pronovias kollekció 2018

Pronovias kollekció 2018

Pronovias 2018-as kollekcióját elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik a nőies vonal mellett az egyszerű elegancia hívei. Ragaszkodnak a hagyományokhoz és a jól megszokotthoz.

Ám sokszor az  egyszerű stílusú ruhát is kihívás viselni, hiszen ilyenkor a megjelenésével és személyiségével hódít a viselője.

Ahogyan már megszokhattátok, egy kis kedvcsináló videót is mutatunk:

A szatén ragyogása és finom eleganciája bármilyen szabású ruhát varázslatossá tesz. Kiemeli a tömegből és ékessé teszi viselőjét. Egy hófehér szatén, egy kis csipkével, vagy csillogós anyaggal, strassz kővel kombinálva még mindig hű marad a klasszikushoz.

Pronovias kollekció

Az uszályos menyasszonyi ruhák is a népszerű darabok közé fognak tartozni a 2018-as esküvőkön. Valóra válhat gyermekkori álmunk, miszerint a legjobb barátnőink a templomba menet koszorúslányként vihetik az uszályunkat. Ehhez a stílushoz minden anyag kombinációja jót mutat: a mély dekoltázsú szabás és a hátkivágás is.

Pronovias kollekció

Egyszerű és mégis szexi. Az elől nyitott szoknya pontosan ezekkel a szavakkal írható le. Tetszés szerint kombinálható hosszú ujjal, illetve spagetti pántos felsőrésszel is. A csipke anyag itt is előtérbe helyeződik a könnyed esése, lágysága és finom eleganciája miatt. Tartást ad a szoknyának ám nem olyan nehéz, mint a szatén, vagy a tüll kombinációja. Téli, kora tavaszi esküvőkön boleróval, fehér szőrmével, vagy akár egy stólával is vadító látványt nyújt.
Szerző: Német Tamara

Pronovias kollekció

Nézd meg a kollekciót a galériában!

Képek forrása: http://www.pronovias.com/

Hozzászólások