Amelia Casablanca kollekció 2018

Amelia Casablanca kollekció 2018

Az igazi királylányos ruhák bőséges választéka. Amelia Casablanca összes ruháját, mintha egy mesebeli álom ihlette volna. Viselője tényleg igazi hercegnőnek érezheti magát. A megfelelő kiegészítőkkel páratlan látványt nyújt.

Íme egy videó a Fashion Show-ról, hogy jobban megismerhessétek a ruhákat:

A hatalmas, több rétegű szoknyák mindig is hódítottak a romantikus menyasszonyok körében. Ebbe a kollekcióba megugrottuk a „több rétegű szoknyákat”, hiszen itt hatalmas alsórészekkel találkozhatunk. Tökéletes szabásúak és díszítésűek. Az anyagok kombinációja folyamatosan váltogatja egymást, ez teszi a darabokat különlegessé. A csipke összes mintája és árnyalata megjelenik a kollekcióban.

Amelia Casablanca kollekció

Az anyagok folyamatos változása balanszban tartja a ruhákat. Talán védjegyként is említhetnénk. A ruhákon visszatérő dísz, a 3D minták mellett, a toll és annak mindenfajta variációja. A felső részek kombinálhatóak és váltogathatóak. A félvállútól egészen a korzetes felsőig, különböző megoldásokkal találkozhatunk a kollekcióban.

Amelia Casablanca kollekció

A 2018-as menyasszonyi ruhatrendben nagyon felkapottak lesznek az uszályos ruhák. Ha a hagyományos uszályokra gondolunk, rögtön a tüll vagy a csipke jut eszünkbe. Ám Amelia Casablanca kollekciójában találhatunk egy igen merész megoldást az uszályra. Merész, de mégis gyönyörű és hatásos. Gyönyörű szatén ruha, csipke mintával, melynek a felszínét szőrme borítja. Hát nem gyönyörű?
Szerző: Német Tamara

Amelia Casablanca kollekció

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások