BHLDN kollekció 2018

BHLDN  kollekció 2018

Divat, egy kicsit színesítve. Jeleztük már néhányszor, hogy a színes menyasszonyi ruhák ismételten közkedveltek lesznek. A BHLDN legújabb tavaszi kollekciójában a babarózsaszín és a jegeskék szín is dominál. Ezek mellett nagy mennyiségben megjelennek a 3D virág minták.

Sok hölgy tartózkodik attól, hogy valamilyen színes vagy árnyaltabb menyasszonyi ruhája legyen. Nem kell rögtön megriadni és a vadító színekre gondolni, elég a finom bézs vagy a rózsaszín halványabb színpalettájára gondolni. Elbűvölően mutat a fiatal arákon a halvány rózsaszín ruha. Egy kicsit bohókás, vidám és mégis alkalomhoz illően romantikusan elegáns és tökéletes.

romantikus arának színes ruha

A jegeskék ruha ezzel ellentétben kicsit fagyos, kihívóan merész, egy bizonyos tartást ad a menyasszonynak.

halvány jegeskék ruha

A csipkével is jól el lehet játszadozni.  Az apró szemű, keményebb anyagú csipkétől az átlátszó, elasztikusabb anyagú csipkéig  sokfélével találkozhatunk. Kombinálható, akár a teljes esküvői szettünk is lehet csipkéből.

Ami még mindig virágkorát éli az a 3D-s virág minta. Ha romantikus lelkületű menyasszony vagy és a hajdíszed is virágokból áll, esetleg élővirág koszorút fogsz viselni a "Nagy napon", a 3D virágok a ruhádon páratlan látványt fognak nyújtani.

3 D virágok a ruhán

Egy kis inspiráció a menyasszonyi ruha hátkivágásához.  A csupasz hát mindig is sugárzott egy kacér és bájos nőisséget. Az utóbbi időben a hát nélküli darabok, mélyen dekoltált hátkivágással rendelkező ruhák igen népszerűek, már a hétköznapokban is.
Néhány átívelt spagetti pánt, vagy fűzőként szolgáló szatén szalag díszként szolgálhat a ruhán kissé megbolondítva azt.
Szerző: Német Tamara

elegánsan kacér hátkivágás

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások