Blue by Enzoani kollekció 2018

Blue by Enzoani kollekció 2018

Blue by Enzoani legújabb kollekciója merész és lendületes. A modern formák és szabások visszatükröződnek a ruhákon. A szatén és a csipke keveredése szinte folytonos, minden ruhán észre vehető. A szabások és stílusok vonatkozásában a kollekcióban a sellőszabású ruhától a báli szabású ruhákig megtaláljuk a különböző fazonokat, így minden hölgy kedvére válogathat.

Az első, amit kiemelnék, az a hófehér szaténból készült sellő ruha, gyönyörű hátkivágással. A homokóra alakú nők minden egyes porcikáját tökéletesen kiemeli.  A ruhához a fátyol viselet lehet  hosszabb és rövidebb is. Mivel az anyag letisztult, bármivel lehet kombinálni. A sminket tekintve egy vörös vagy sötét lila rúzzsal még vadítóbb az esküvői outfit!

Alakot tökéletesen kiemelő vonalvezetés

Aki a hagyományos ruhához ragaszkodik megtalálja a megfelelőt. Az  A vonalú ruha csipke felsővel és a báli szabású ruha is feltűnik Blue by Enzoani kollekciójában.
A teljes hosszában csipke menyasszonyi ruha igazán elegáns és kifinomult. Egy ilyennel nem lehet mellé lőni!

Elegáns csipkeruha

A 2018-as évben az uszályos ruhák is felkapottak lesznek. Az uszályok lehetnek szatén illetve csipke anyagból is. Ám ahogy ebben a kollekcióban is megtalálható, a kettő ötvözése. Gyöngéd és nőies!
Szerző: Német Tamara

Uszályos ruha

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások