Riki Dalal kollekció 2018

Riki Dalal kollekció 2018

Riki Dalal legújabb kollekciója igazán csodálatos és szemet gyönyörködtető. Páratlan tervezésű ruháiban megjelennek a jövő évet hűen tükröző kiegészítők; gondolok itt a 3D mintára, az uszályokra, és a mély dekoltázsú ruhákra. Ám még is van egy itt modell, amit szeretnék külön kiemelni.

A cikkben bemutatott ruhákhoz egy kis videó, hogy a ruhákat még közelebbről megcsodálhassátok.

A hölgyek közül akad olyan, aki nem szereti, vagy éppen a bőre érzékeny a bizsuk, különböző fémek vagy akár az ezüst hordására is. A csipke anyag erre tökéletesen megfelel helyettesítőként. A kollekcióban található olyan szabású ruha, melynek nyaki része telített. Kapcsolódik a ruhához, ám díszként is szolgál. Egészen a vállakig van szabva, így a dekoltázs felső részét beborítja. Egyszerűen elegáns és mutatós!

Új vonalvezetés

Hatalmas fehér uszályok... - minden kislány erről álmodik! Elképzeltük, hogy a szirom szórás után ruhánk gyönyörűen tündöklik a virágok szín kavalkádjától. És mi lenne, ha a ruhánk uszálya már eleve a virágok mintájától lenne tökéletes? A csipke és virágmintákat tüllel is tudjátok kombinálni, hogy még jobb tartást adjon ruhátoknak. Riki Dalal kollekciójában ez is megtalálható!

Szexi és vagány 

A mindig divatos spagetti pánt! Természetesen a divattervezők ezt is tovább fejlesztették. Csipkéből és strassz kövekből is ki lehet alakítani pántokat. A korzetes felső részhez is kiválóan passzol. Ha kimondottan spagetti pántos ruhát szeretnél, a mély kivágás és egy leheletnyi vékonyságú pánt kimondottan elegáns, téli esküvőkre divatos stólával, vagy szőrmebundával kombinálva.
Szerző: Német Tamara

Spagetti pánttal

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások