Romona Keveza kollekció 2018

Romona Keveza kollekció 2018

Az igazán elegáns dolgok sokszor az apró jelekben és az egyszerűségben rejlenek. Bemutatjuk Romona Keveza legújabb kollekcióját, ahol találkozhattok letisztult, hófehér ruhákkal és színes darabokkal is.

A ruhákat egy rövid inspirációs videóban is megnézhetitek:

Először is a színes ruhák bemutatásával szeretném kezdeni! Sok esetben a változatosság kedvéért választanak a menyasszonyok színes ruhát az esküvőre, vagy azért mert szimplán tetszik nekik. A jövő évi esküvő szezon viszont nagy részben a színek kavalkádjáról is szólhat. Ezért sem lesz gond, ha a hölgyek eltérnek a hagyományostól és valami igazán egyedit választanak.

Hatalmas uszályok mindenhol. A menyasszonyi ruhák egyik fő kiegészítőjét az uszály fogja képezni. Különböző méretek és szabások közül lehet válogatni. A csipke vagy a szatén anyagból készült uszályok is remekül mutatnak, és kellőkép alkalomhoz illővé varázsolja az ara megjelenését a "Nagy napon".

A kivágott hátú ruhák, amellett hogy szexin néznek ki egyben nagyon elegáns darabok is. Ahogy a V kivágás a dekoltázsnál favorit lett, úgy lett a hát kivágásoknál is igen közkedvelt az idei szezonban.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások