Ralph & Russo 2018-as kollekciója az extravagancia jegyében

Ralph & Russo 2018-as kollekciója az extravagancia jegyében

A trendi, extrém és a praktikum egyvelege. Így tudnám jellemezni a Ralph & Russo kollekciót. Sok olyan hölgy van, aki szereti a praktikusságot, és az olyan darabokat, amit nem csak egyszer tud viselni és elég merész ahhoz, hogy ilyen jellegű ruhát válasszon esküvőjére.

A menyasszonyi ruhák kimondottan nem ilyenek, mondhatni egyszer használatosak. Ám ebben a kollekcióban találhatunk jó pár olyan darabot, amit a Nagy Nap után is bátran viselhetünk egy-egy elegáns ünnepélyen, eseményen, garantáltan vonzzuk majd a csodáló tekinteteket.

Ralph & Russo egy csipetnyi fekete

Ha már a praktikusságon van a hangsúly, az se kötelező, hogy hófehér ruhába vonuljunk az oltár elé. Egy színes, vagy akár fekete betétes ruha is tud mutatós lenni. Ami nagyon fontos, hogy a menyasszony a ruhát az arának magáénak kell, hogy érezze.

Ralph & Russo jegeskék színkombináció

A jeges-kék szín, már a nevéből is adódóan, egy igen hideg szín. Viszont a megfelelő szabással és kiegészítőkkel harmonizált látványt kelt a viselőjéről. Évről évre egyre felkapottabb szín, úgy a hétköznapokban, mint az esküvőkön is.

Ralph & Russo tollak bűvöletében

A ruhák magukért beszélnek. Tüll, strassz, selyem, 3 D-s virágok, tollak extravagáns nadrágos ruha! Minden megvan, ami egy vagány és ultra trendi ruhával kapcsolatban szóba jöhet!

Ralph & Russo  nőies vonalak

Természetesen a bátrabb és merészebb hölgyeknek is van ízlésükhöz megfelelő ruha. Olyan, ami tényleg királynővé varázsolja őket. A kövek csillogása, és ruha szabása tökéletesen kihangsúlyozza viselője nőisségét.
Szerző: Német Tamara

Pillants bele a Divathéten készült bemutatóba!

Nézd meg a kollekciót a galériában!

 

Hozzászólások