Fátylak, fejdíszek és bolerók a 2018-as esküvőkön

Fátylak, fejdíszek és bolerók a 2018-as esküvőkön

Ahogy telik az idő, a haladó kor mindig elhozza magával a legújabb divatot, változtatja a trendeket is. Tudd meg idén mi az, ami igazán trendinek számít az esküvőkön és mely kellék lesz nagyon népszerű a 2018-as menyegzőkön...

Ez tükröződhet a díszítésben, kiegészítőkben vagy az ara megjelenéséből is adódhat. Ha a fátyol nem is annyira modernkori találmány idén mégis új és igen kedvelt kellékként szerepel az esküvőkön a romantikus menyasszonyok nagy örömére.
 


A hagyomány szerint a fátylak mindig az ara arcát takarták, hogy szépségük meglepetésként szolgáljon leendő férjüknek. Vagy csak a tündérmesékben volt így? Mindegy is, hiszen a fátyol a mai napig ott maradt az emberek köztudatában és egy fontos kellék az esküvőkön. A hajfonatba vagy kontyba is bele lehet tűzni. 

Inspirálódj a galériákban! 
 


A haj, illetve fej ékesítése minden nőt királynővé varázsol. A régi koronák helyett idén az ékköves fejdíszek kerületek elő. Ezeket azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik nem szeretnek ékszereket hordani. Hiszen a csillogó strassz kövek, akár hajba tűzve, vagy a homlokot díszítve kiválóan mutatnak.

Inspirálódj a galériákban! 
 


Megtervezzük a Nagy napunkat csodaszép napsütéssel, ám sosem tudhatjuk, hogy mikor hűl le a levegő vagy kezd el esni az eső. Jobb felkészülni az ilyen eshetőségekre vagy kint verőfényes napsütés van bent a templomban viszont nagyon hideg. Ez az egyik ok, amiért bolerót választunk. 

Inspirálódj a galériában!
 


A selyem anyagból készült bolerók tökéletes darabnak bizonyulnak. A vagányabb menyasszonyok bátran viselhetnek szőrméből készült darabokat a hűvösebb időkben....
Szerző: Német Tamara
 

Képek forrása: Pinterest

Hozzászólások