Gyűrűválasztás embertípusok alapján

A tökéletes gyűrű nem csupán szép, értékes és időtálló, hanem egyértelműen utal viselője személyiségére is. Egy kis segítség, hogy Te is megtaláld azt a darabot, amely hűen visszaadja saját és párod egyéniségét!

Az eljegyzési és jegygyűrűk, karikagyűrűk többféle nemesfémből készülhetnek. Nem is gondolnánk, hogy választásunk mennyi mindent elárul egyéniségünkről és személyiségünkről! Nézzük meg, miről árulkodik, hogy melyik nemesfémet választjuk gyűrűnk alapanyagául!

Ezüst - szolid visszafogott elegancia

Aki ezüstöt visel, általában nem kedveli a hivalkodó, csicsás vagy feltűnő dolgokat. Egy vékonyabb elegáns ezüst ékszer, egy finom kidolgozású ezüst medál, a nem túldíszítettség, az önmagában kevés ékszer viselése határozottságot és szolid eleganciát sugall, amíg az erőteljes ezüst csecsebecsék viselője éppen azt fejezi ki, hogy még nem igazán találta meg a saját stílusát.

Sárga arany - klasszikus elegancia

Az aranyra, főként a sárga változatára sokan még ma is egy státuszszimbólumként tekintenek, azonban e mellett még számos jelentéssel bír ez a nemesfém. Sárga aranyból készült ékszereket nem csupán hivalkodásból, a gazdagságra való utalásként viselnek, elsősorban azok kedvelik ezt a nemesfémet akik ragaszkodnak a hagyományokhoz, hiszen sok esetben családi örökség is lehet az a bizonyos magunkon viselt ékszer. Ha nincs eltúlozva, akkor a klasszikus eleganciát, a nőiességet fejezi ki.

Vörös arany - romantikusan bájos

A vörös arany egy speciális aranyötvözet, amelynek szép rózsaszínes árnyalatát sokan kedvelik, elsősorban az egyediségéért, másodsorban különleges, bájos romantikát sugárzó megjelenése miatt. Azok a hölgyek, akik előszeretettel viselnek vörös aranyat sok esetben külsőleg törékenyebbnek tűnnek, belsőleg gazdag lelkivilággal és képzelőerővel rendelkeznek és gyakran álmodozóak.

Fehér arany - fiatalos és nőiesen sugárzó

Ez a nemesfém napjainkban nagyon felkapott, a fehér arany egyszerre képviseli az értéket és minőséget, ezüstös csillogása pedig fiatalosan vonzó kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Azok a Nők kedvelik leginkább ezt a nemesfémet, akik a szolid, nőies stílust részesítik előnyben, ugyanakkor nagyon fontos számukra a magas minőség és a tartósság is.
 

Az arany kombinációja - hagyományos elegancia trendi elemekkel

A többféle aranyból készült, ötvözött ékszerek egyre inkább elterjedtek napjainkban a hölgyek és az urak között is. Variációkat tekintve kombinálhatjuk a sárga aranyat fehér arannyal, ez a hagyományokhoz való kötődést, ám a modern világ eleganciájához való ragaszkodást is sugallja viselőjéről.

A vörös és fehér arany párosítása is egyre gyakrabban fordul elő. Ilyen ötvözetet általában azok a különlegességet kedvelő Nők viselnek, akik romantikusak és bájosak, egyben a modern eleganciát is képviselik.

Platina - Extrém különleges

A platina még nem mindennapos korunkban. Az aranynál jóval értékesebb és ritkább, mely az árában is megmutatkozik. Első ránézésre nagyon hasonlít a fehér aranyhoz, azonban a platina fénye sokkal letisztultabb, elegánsabb. Ezt az ékszert azok viselik elsősorban, akik a jómódot, a luxust, a kimagasló eleganciájukat és különlegességüket sugallják felénk.

Képek forrása: Pinterest.com