Boglárka Szalon Nyílt Nap a SUGÁRBAN!

Boglárka Szalon Nyílt Nap a SUGÁRBAN!

Most azokhoz a menyasszonyokhoz szólunk, akik BÉRELNI szeretnék a ruhájukat! Mivel nálunk a szalonban korlátozott számban érhetőek el az időpontok a ruhapróbákhoz, így FEBRUÁR 10-én szombaton megrendezzük első nyílt napunkat, ahol lehetőséget kínálunk, hogy felpróbálgathasd és kiválaszthasd álmaid esküvői ruháját.

Lesz elég hely és idő ezekre szombaton, ami ugye a szalonban jelenleg sajnos nem megoldható, mivel a naptáraink hetekre előre tele vannak. Foglald le a ruhádat ezen a napon 35 ezer Ft vagy 50 ezer Ft foglalóval, és mi megajándékozunk egy 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal!

Ott lesz a teljes BASIC és PRÉMIUM kollekciónk a SUGÁR üzletközpont második emeletén 14 tanácsadónkkal együtt, akik segítenek megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát! Igazán érdemes lesz eljönni, mert aki ezen a napon lefoglalja a ruháját, egy 10.000 forintos utalványt is kap, amit beválthat nálunk több ezer darabos kínálatunkból ékszer és kiegészítővásárlásnál! Fontos még tudni, hogy a Basic és Prémium ruháink bérlésekor is ingyen biztosítjuk a legfontosabb kiegészítőket, mint pl. stóla/boleró, kesztyű vagy kistáska. Ezek teljesen díjmentes kellékek! A nyílt napunkon 5.000 Ft lesz a próbadíj, amit csak ezen a napon beszámítunk a kölcsönzési díjba, így 5.000 Ft KEDVEZMÉNNYEL válogathatsz legújabb modelljeink között! Bejelentkezni és regisztrálni nem kell. Minden menyasszony kap természetesen segítséget, profi munkatársaink rengeteg személyre szabott tanáccsal segítenek majd!

FONTOS TUDNIVALÓ: Ezen a napon csak foglalót kell fizetni, ami BASIC ruha esetében csak 35 ezer Ft, PRÉMIUM ruha esetében pedig csak 50 ezer Ft! KAUCIÓ pedig nincs.

Az Örs vezér téren a SUGÁR üzletközpont második emeletén leszünk, a mozi mellett! Könnyen megközelíthető helyen mind tömegközlekedéssel, mind autóval (első 3 óra parkolás INGYENES).
Kedves menyasszonyok, eljegyzésben lévők, és mindenki, aki az esküvőjére a legszebb ruhát keresi.
Szeretnénk Nektek egy igazán különleges alkalmat biztosítani arra, hogy megtaláljátok álmaitok ruháját. Eddig még nem volt ilyen nyílt napunk, ez lesz az első!

 


HOL: SUGÁR ÜZLETKÖZPONT, Örs vezér tere, II. emelet, a mozi mellett
MIKOR: február 10-én szombaton, 9-18 óra között
MENNYI RUHA LESZ: több mint 250 ruha a BASIC kollekcióból, 100 ruha a PRÉMIUM kollekcióból, vagyis az összes ruha mindkettőből. Valamint legalább 50 darab sosem látott ruhakülönlegesség, melyeket még senki sem látott :-)
MENNYIBE KERÜLNEK A RUHÁK: a BASIC kollekció egységesen 105 ezer Ft, a PRÉMIUM kollekció egységesen csak 160 ezer Ft (ez a teljes bérleti díj, de ezen a napon csak foglalót kell fizetni, ami 35 ezer Ft vagy 50 ezer Ft), melyből ÖSSZESEN 15.000 Ft ÉRTÉKŰ KEDVEZMÉNYT biztosítunk csak ezen a napon!

 


Nagy szeretettel várunk Benneteket egy igazán különleges nyílt napra, hiszen most azonnal, több hetes várakozási idő nélkül lehet próbálni bármelyik kollekciónkat. Amennyiben pedig lefoglalod a ruhád, az 5.000 Ft-os kedvezmény mellé 10 ezer forint értékben adunk egy utalványt, amit be lehet váltani a szalonba ékszerekre és bármilyen kiegészítőre!

Figyelem, csakis azokat a menyasszonyokat várjuk most, akik BÉRELNI szeretnének a 2018-as BASIC vagy PRÉMIUM kollekciónkból! Ne feledjétek, csak FOGLALÓ kell ezen a napon, ami 35 ezer Ft vagy 50 ezer Ft, kollekciótól függően. Egyéb költség, illetve kaució NINCS!
 

 

Hozzászólások