Amelia Sposa kollekció 2018

Amelia Sposa kollekció 2018

Egy olasz divattervező kollekcióját hoztuk el nektek, Amelia Sposa összeállítását. Ő is előszeretettel használja a finom pasztell színárnyalatokat kollekciójában. Nőiesen elegáns és kifinomult ruhákat tervezett az idei szezonra. A ruhák felső része tökéletes illeszkedik, és pontosan követi a hölgyek domborulatait.

A bézs alapon fehér csipke vagy leheletfinom tüll káprázatosan mutat, gyönyörűen kiemelve a dekoltázst! Nem üt el a két anyag és a színek, de mégsem olvad egybe; mondhatni tökéletes harmóniában vannak!

Anyagtól függően, a ruhánk szabása idén lehet szexibb, vagányabb stílusú. Minden nő szeret ragyogni és kitűnni az átlagból, ez a "nagy napon" sem lehet másként.

A báli fazonú ruhák, számomra szívet melengetőbb a királylányos ruha is szép számban megtalálható a kollekcióban!  Évszaktól függetlenül, bármikor választható, hiszen csak ismételni tudom önmagam: ezek fazonú ruhák sosem fognak kimenni a divatból!

A csónak nyakú felső részek igen népszerűek az estélyi ruhák, és egy ideje az menyasszonyi outfitek között is. Hangsúlyosabbá teszi a vállakat és kiemeli a nyak kecses ívét.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a teljes kollekciót!

Képek forrása: http://www.ameliasposa.it/

Hozzászólások