Cosmobella 2018

Cosmobella 2018

Olaszország mindig is a divat egyik központjának számított, ezért sem meglepő, hogy a milánói divattervező idén is csodálatos kollekciót alkotott. Jó hír, hogy ez a kollekció itthon is sok szalonban megtalálható! Ízléstől függően, találkozhatunk hercegnős ruhával, alakot kiemelő, sellő szabású és A vonalú ruhával egyaránt.

Az  A vonalú szoknyák kifejezetten uralják az új összeállítást. A legtöbb ruha jellemzően csipke felsőrésszel, kicsit hangsúlyosabb pánttal, V alakú dekoltázzsal található meg. Gyönyörű összhangban van az anyagok és a stílusok kombinációja.

Az idei évben a fátyol elmaradhatatlan kellék a menyasszonyi outfiteknel. Természetesen, stílus szempontjából a ruhához passzolnia kell. A fátylak közül is ki lehet választani a számodra legmegfelelőbbet!

A hercegnős ruhák nagyon népszerűek a kollekcióban. Gyönyörűen felépített szoknyák és csipke felsők kompozíciója. A csipke minták közül is lehet válogatni, erőteljesebb tartású vagy lágyabb elasztikus formákat. Ezt a választást sokszor az évszakok is befolyásolják!
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a teljes kollekciót!

 

Értékelem a cikket:

Hozzászólások