David Tutera for Mon Cheri 2018

David Tutera for Mon Cheri 2018

David Tutera nemes egyszerűséggel gyönyörűvé varázsolja a kollekciója darabjait viselő arákat. A divattervező által legtöbbet használt anyag a csipke és a szatén. A fehér szín mellett megjelennek a tavasz meleg színei is a kollekcióban... Ami külön jó hír, hogy hazánkban is sok szalonban megtalálod ezt a csodaszép kollekciót!

Azoknak a menyasszonyoknak, akik ragaszkodnak a klasszikushoz és a gyermekkorban megálmodott hercegnős ruhákhoz, bátran ajánlom ezt a kollekciót.

Gyönyörű csipke minta található mindegyik ruhàn, néhol gyöngyözött, néhol pedig szaténnal szegélyezett széllel díszíti a ruhát. A szív formájú felső és a csónak nyakú felsőrész is megtalálható a kollekcióban.

Ha színes ruhára vágysz ebben a kollekcióban megtalálod az elképzelésedhez illő ruhacsodát! A halvány rózsaszíntől a leheletfinom pasztelkék, a bézs, a tojáshéjszín és a lágy vanilia is megtalálható a kollekcióban. 

A bàli szabású ruhák mindig is az elsőszámú esküvői outfitek között fognak szerepelni, bármilyen felső résszel kombinálva, jó választás! Elegáns, nőies és kifinomult. Kesztyűvel vagy legyőzővel is tökéletes megjelenést biztosít viselőjének! Ha hófehér ruhákat szeretnénk feldobni, a derekán levő szegélynél tökéletes illeszkedést biztosít egy vastagabb ékkő sor.

A testhez simuló vagy sellő alakú ruhák az utóbbi időben is nagy népszerűségnek örvendenek, és felkapottak a menyasszonyok körében. Kiemeli a viselője teljes alakját, elegánsan szexi és nőies megjelenést kölcsönözve a nagy napon.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások