Jesus Peiro 2018

Jesus Peiro 2018

A hétköznapok és az estélyek eleganciájának a kombinálása! Jesus Peiro tavaszi kollekcióját a könnyedség jellemzi. A top szabasokhoz képest egy új irányvonalon indult el. Ragaszkodik a klasszikus, jól bevált fazonokhoz. Ha ilyen stílusú ruhára vágysz, akkor jó hír, hogy hazai szalonokban is elérhető a kollekció!

A kalap sok esetben nagyon elegáns kiegészítőként szolgál a menyasszonyi ruhához. Ahogy a történelem is néha ismétli önmagát, úgy a régi trendekből bizonyos elemek folyamatosan visszatérnek, így jött újra divatba a kalap!

A kollekcióhoz kiegészítőként elsősorban a női cilinder, fátyollal kiegészítve és a nőies széles karimájú kalap is megtalálható.

A magasított nyak újdonságnak számít a 2018-as menyasszonyi outfitek között. Sikket és tartást ad a menyasszonynak, tekintélyt sugároz. Kellően mutat, és vonzóan szexivè teszi a menyasszonyt. A szoknya része lehet A vonalú és alakot követő is.

A vállak kihangsúlyozása és díszítése szinten a nagyanyáink korszakából maradt ránk. A letisztult ruhàkat is feldobja, hangulatossà teszi. A törékeny hölgyeket határozott nőkké varázsolja. A hétköznapok szürkeségéből átszövődött az esküvők varázslatos világába.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások