Kenneth Winston 2018

Kenneth Winston 2018

A kollekció tökéletes ötvözete az időtlen elegancia és a kortárs divat megjelenésének, rengeteg lehetőséget kínálva a menyasszonyoknak, akik hagyományos hercegnős ruhát vagy a modern fazont keresik... Kenneth Winston kollekcióban gyönyörű luxus ruhák találhatók. A tervezőre jellemzően a kollekció darabjait részletgazdagság és a kidolgozottság uralja. Jó hír, hogy a hazai szalonokban is megtalálható a kollekció!

A ruhákat díszítő, kristályokból és gyöngyökből készült bonyolult minták szó szerint műalkotásokat varázsolnak a szemünk elé. A ruháknak adnak egy finom visszafogott csillogást, mely kiemeli viselője lényét. Lenyűgöző!

A finom és légies anyagok, könnyed textúrák gyönyörű esést biztosítanak a ruháknak. A csipke szinte a végtelenségig megjelenik a Kenneth Winston kollekció darabjain. a szatén ruhák eleganciát és fennköltséget kölcsönöznek viselőjüknek. Egyedülállóan gyönyörűek!


A kollekcióban megtaláljuk az oly kedvelt hercegnős, más néven báli ruha fazont, az A vonalú darabokat, az egyenes szabású visszafogott rafinériájú ruhákat gazdag díszítéssel a ruha felsőrészén.


A kollekcióban mégis túlnyomó részt a sellő fazonú, az alakot szépen követő ruhák a legjellemzőbbek. Minden ruha csodás felsőrésszel büszkélkedik, kézzel készült aprólékosan megtervezett gyönyörű kidolgozással találkozunk minden darabon. A 3D virág minták is visszaköszönnek az egyes modelleken, melyek kecsességet és romantikus bájt kölcsönöznek viselőjüknek.


Megtaláljuk a spagetti pántos könnyed ruhákat és a szélesebb vállpánttal rendelkezőt is. A hátkivágás tekintetében is igen kreatívan nyúlt a tervező az egyes darabokhoz. Vannak egészen mély hátkivágású, félig zárt, szív alakú kivágással vagy egészen zárt különlegesen megmunkált gyöngyökből, kristályokból kirakott, egyedi mintákkal rendelkező ruhaköltemények a kollekcióban.


 

A színek tekintetében a fehértől az ivoryn át a finomabb meleg színekkel is  kombinál a tervező, úgy mint a pezsgőszín, tojáshéj szín, arany pezsgő, melyek igazán különlegesség varázsolják az adott modellt.

Lehetsz romantikus, elegáns, visszafogott vagy vagány menyasszony ebben a kollekcióban biztosan megtalálod azt a darabot, melyben királynő leszel a "nagy napon"!

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások