La Sposa 2018

La Sposa 2018

Dögös, vad, abszolút nem mindennapi kollekció a következő bemutatásra kerülő összeállítás. A legtöbb menyasszonyi ruha jellemzője a hagyományos, meseszép, elragadó. Ám ezek a ruhák magával ragadóak és dögös dívákká varázsolják az arákat. A La Sposa kollekcióval a hazai szalonokban is találkozhatsz!

Aki ezt a vagány stílust képviseli, garantálom, hogy a La Sposa legújabb kollekciójában megtalálja a leginkább megfelelőbb darabot.

Számomra mondjuk a legszembetűnőbb, a combig felvágott, alakot követő gyönyörű hófehér ruha. Masszív tartással rendelkezik, mégis oly könnyednek tűnik a ruha. A merészebb hölgyek, akár színes cipővel is összekombinálhatják.
A letisztult anyag mellett ez a fazon megjelenik csipkével övezve, így egy kis lágyságot biztosít a szabásnak.

Nagyon fontos a hátkivágás. Az ide divat egyértelműen megmutatja, mennyire is csábító lehet egy kecses női hát látványa.
A mélyen kivágott hátdekoltázst is kellőképpen tudni kell díszíteni ha a ruha úgy kívánja.  Azonban van, amikor a kevesebb több elvét követve külön díszítés nélküli hátkivágást választunk és tartásunkkal emeljük ki a hátkivágás szépségét.  Az ékkövekkel, gyöngyökkel kiegészített egyedi mintákkal díszített hátkivágás káprázatos látványt nyújt.

Ahogyan a hátkivágás, vagy a mély dekoltázs, úgy a temérdek csipke is az idei év divatja. Bármilyen csipkéből készült rész a menyasszonyi ruhán biztos hogy szenzációs lesz.
Ebben a kollekcióban rengeteg csipke felsővel találkozhatunk, különféle módon kombinálva. A határ tényleg a csillagos ég.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások