Lazaro 2018

Lazaro 2018

Lazaro legújabb tavaszi kollekciója páratlan, egyedi, nem mindennapi, sőt még klasszikusnak sem mondanám! Egyedülállóan varázslatos a ruha anyagainak a kiválasztása és felhasználása. A fehér szín a kollekcióban igen visszafogottan jelenik meg.

Ha netalán a fehér szín került a kezébe, azt is felturbózta, hogy még varázslatosabb legyen! Tollszerű, de néhol angyal szárnyra hasonlító, nonfiguratív, 3D-s mintákkal látta el a ruhákat. A báli szabású, hatalmas szoknyákon csodás látványt biztosít! Életre való és szerethető ruhadarabok!

A halvány rózsaszín, talán bézs árnyalatba áthidaló színárnyalatot nagyon jól kombinálta a csillogó ezüst színnel. Egyedülálló és megújító hatást keltő kombináció!

Akik nem szeretnek kiegészítőket viselni, azoknak bátran ajánlom ezt a ruhát, hiszen a ruha már önmagában tökéletes! Egy igazi csoda!

Szabások és fazonok szempontjából inkább a nagyobb szoknyás ruhákat helyezi előtérbe a tervező! Az A vonalú és a hercegnős szoknyák kimondottan a védjegyei! Ezzel is hangsúlyozva a nőiességet és az eleganciát!
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások