Lisa Donetti 2018

Lisa Donetti 2018

Gyönyörű, könnyed lendületű, klasszikus szabású ruhákat láthatunk Lisa Donetti legújabb kollekciójában! A színárnyalatokat is bátran használja, könnyed nyári vagy tavaszi esküvőhöz tökéletes színkombinációt állított össze.

A tervező természetes és hű maradt a 2018-as trendhez, hiszen a trendet követő mintázatok mind megtalálhatók az összeállításban! Ahogy telik az idő, az esküvők stílusa, felépítése is folyamatosan változik. Már a csütörtöki és a pénteki nap sem tabu az esküvő tekintetében. Ezért sem meglepő dolog, hogy a divattervezők már figyelnek arra is, hogy nőiesen elegáns, ám kicsit visszafogottabb ruhákat is tervezzenek! Mint ahogyan a következők.

Csodaszép babarózsaszín ruhákat is láthatunk a kollekcióban! A legtöbb ruha anyagában megjelenik az idén is oly kedvelt csipke, mely romantikusan elegáns hatást ad a ruháknak és kiemeli viselőjük szépségét. Tökéletes választás!

Jó néhány éve az elől rövid hátul hosszú menyasszonyi ruhák megjelenésével, aztán a vintage korszak beköszöntével a térdet éppen takaró esküvői viselet megjelenésével láthattuk ahogy egyre rövidült a menyasszonyi ruha és a rövid ruha is elfogadottá vált az esküvőn. Napjainkban már sok menyasszony választ rövid ruhát az esküvőjére.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások