Maggie Sottero 2018

Maggie Sottero 2018

Szerelem, romantika, szenvedély – egy jó házasság titka. Ám van még pár olyan dolog az életben, melyeket ezekkel a szavakkal is lehet illetni, mint például a menyasszonyi ruhákat. Maggie Sottero tavaszi kollekciója igazán szenvedélyes és rabul ejtő. A romantikus lelkületű hölgyek biztosan megtalálják a kedvencüket.

Csipke, tüll, szatén,  három kiváló alapanyag. A menyasszonyi ruhán e három anyag kombinációja, kiváló összhatást nyújt.  A szatén anyagból készült ruhák, legalább is a szoknya rész, elegánssá és könnyen viselhetővé teszi a ruhát. Tavaszi és nyári esküvőkre tökéletes választás!

A visszafogottabb, nem nagy szoknyás, nem kirívó ruhákat kedvelő arák  is megtalálják a vágyott darabot. Az alakot követő ruhák, kellő takarást biztosítva teszik ellenállhatatlanná a menyasszonyt.  Élő virágl a hajba és kész a tökéletes esküvői outfit.  

Az utóbbi időben észrevehető, hogy a mélyen dekoltált hát és az uszály sok esetben együtt jelenik meg a ruhákon. Gyönyörűk és harmóniában vannak egymással.  A hát dekoltázst némi csipkével, vagy gyönggyel lehet megbolondítani...
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a galériát!

 

Hozzászólások