Modeca kollekció 2018

Modeca kollekció 2018

A különleges menyasszonyi ruha nem csak a ruha anyagától függ! A szabása, a színe és a viselője is teljes mértékben befolyásolja. A Modeca kollekcióban láthatunk ilyen jellegű ruhákat.

Az első két darab homlokegyenest ellentétei egymásnak. Nem csak fazon szempontjából, de talán pont ettől különleges mind a kettő.

Az egyik egy galléros menyasszonyi ruha, a másik pedig egy fekete, sellő szabású ruha. A fekete hallatán kicsit fura érzésünk támad, de ezeket félre kell tenni, mert tökéletesen passzol a ruha bármelyik esküvőre! Karcsúsított, 3D mintákkal ellátott darab.

Pár cikkel ezelőtt már szóltunk arról, hogy a rövidebb, koktélruha szabású ruhácskák belopóztak a esküvői outfitek közé. A Modeca kollekcióban is megjelennek ezek a ruhák. A szoknyarésszel rengeteget lehet kombinálni. Maradhatunk az alakot követő, térdig erő ruhánál vagy ahogyan a képen is látható, csipke uszállyal megbolondíthatjuk a ruhát.

A csipke anyag, legyen az bármilyen formában a ruhán, igen népszerű a divattervezők körében. Több ruhán is észre vehető, hogy akár nyaklánc helyett, a nyak teljes részét ékesítve hordható a ruha. További variáció lehet még csipkeből a ruhának az ujja, vagy mély dekoltázsnál vastag csipke pánt.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!


Képek forrása: www.modeca.com

Hozzászólások