Trendtippek koszorúslányoknak

A koszorúslányokat hol a menyasszonyhoz öltöztetjük, hol nem; olykor teljesen egyforma ruhában, máskor pedig csupán hasonló fazonú modellekben láthatjuk őket. A koszorúslányok ruháiban is visszaköszön az egyediség és a kreativitás - a lényeg, hogy a harmónia megmaradjon...

Koszorúslánynak lenni korántsem annyit jelent, hogy szépen felöltözve az oltárhoz kísérjük a menyasszonyt! Barátnőként és segítőként is mellette kell lenned egész nap, hogy minden terv szerint alakuljon, ha pedig nem, akkor Te ott legyél, mint a pár támasza és a jobb keze. Természetesen a koszorúslányok ruháját is csaknem ugyanolyan rajongással és élvezettel figyeli a vendégsereg, így hát erre is nagy figyelmet kell fordítani.

Íme, néhány tipp:

Fehérben

Fehér ruhát csak az ara kérésére választhatnak a nyoszolyólányok. Igaz, hogy a fehér a menyasszony színe, azonban ma már ezt sokan nem veszik annyira komolyan - az összkép mindesetre csodás lehet!

Tipp: Ha ezt a variációt választjátok, akkor érdemes lehet egy színes cipővel, élénkebb csokorral vagy más kiegészítővel feldobni a szereléseteket!
 

Több színben

Már idén is sokszor találkozhatunk szinte teljesen eltérő árnyalatú koszorúslány ruhákkal - nem csak mutatós lehet, hanem kényelmes megoldás is! A menyasszony kiválaszt néhány neki tetsző színt, amelyek közül majd a lányok válogathatnak - ne feledd, olykor a legtökéletesebb harmónia az összevisszaságban van!
 

Bájos virágminta

Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kaptak a kisebb-nagyobb, halvány árnyalatú és élénk virágok - miért ne pompázhatnának a csajok is virágos, nyári ruhában? Ha nem áll Tőletek távol ez a bohém stílus, akkor ideális megoldás lehet ez az esküvőre is - szuperdivatos, természetes és elegáns.
 

Enyhén áttetsző és csipkés ruhák

Ha Te is szereted az enyhén áttetsző holmikat, illetve a koszorúslányaid sem vetik meg őket, akkor akár koszorúslány ruhaként is szóba jöhet egy horgolt, csipkés vagy tüll modell. Még mindig  trendi!
 

Modern csíkos darabok

Odavagy a kortárs, elegáns hosszú szoknyákért, a tengerész stílusért vagy a tengerparti, laza eleganciáért? Legyen csíkos a koszorúslány ruha - variáljátok kedvetekre!
 

Vintage ragyogás

Te is békebeli elegancia szerelmese vagy? Még jobb, ha a barátnőid is szeretik a flittereket és a 20-as évek dekadens, nőies stílusát! Jusson eszetekbe, milyen nagyszerű látványt nyújthatnak az apró gyöngyökkel, flitterrel díszített ruhák, hasonló vagy épp különböző színben, egyforma fazonnal, stb...
 

Játssz a lehetőségekkel!

Laza vízparti vagy hajós esküvőt tervezel? Akkor nézd meg ezt az egyszerű trükköt a koszorúslányok ruhájában és játssz a lehetőségekkel. Sikkes és különleges lehet a koszorúslányok megjelenése, ezzel az egyszerű "trükkel"!
 

Különálló modellek

Felső+szoknya=számtalan lehetőség! Új keletű és trendi megoldás, ha ruha helyett egyforma felsőt választotok, amelyhez a koszorúslányok saját ízlésük szerint választanak más, más színű vagy fazonú szoknyát. Legyetek különleges, teremtsetek divatot!
 

Ombre stílusban

Nem csak a színekkel, hanem az árnyalatokkal is játszhatsz! Kedvenc színedből válassz ki néhány árnyalatot, melyek csupán 1-2 tónussal térnek el egymástól és variáld a koszorúslányok ruháját ezekkel a színekkel! Stílusos, elegáns és egyedi lesz az összhatás!
 

Őket ajánljuk:

A Boglárka Szalonkban 300 darabos kollekcióból választhatsz, akár tündéri kis koszorúslányruhát, akár felnőtt koszorúslányaid részére szeretnéd a ruhát, kultúrált árakon, hogy valóban teljes legyen az összhang a Nagy napon!

Koszorúslány ruha

Érdekel koszorúslány ruha, megnézem >>

Nézz meg az ízelítőt a koszorúslány ruhákból a galériakép linkjére kattintva!


Kis koszorús és sziromszóró kislányok

A kisgyermekek ruhája újabban egyre jobban hasonlít a felnőttekére, így nem muszáj megmaradnunk a habos-babos tüllcsodáknál, bátran választhatunk egy picit letisztultabb, felnőttesebb darabokat is! Láthattunk már olyat is, hogy ha felnőtt és kicsi nyoszolyólányok is vannak az esküvőn, akkor a kislányok szinte teljesen ugyanolyan ruhát viselnek, mint a nagyok. Megoldható azonban úgy is, hogy hasonló árnyalatú, de eltérő fazonú ruhákat választunk, vagy fordítva.
 


A sziromszóró kislányok ruhácskái alapvetően a romantikus stílusú darabok közül szoktak kikerülni - öltözetük nagyrészt tüllből és organzából megálmodott kis hercegnős kreációk, melyet egy pici kosár egészít ki, tele virágszirmokkal. Ha több virágszóró kislányt kérünk fel, akkor őket általában egyforma ruhába öltöztetjük - bárhogyan is döntsünk, a lényeg, hogy mind a koszorúslányok, mind a sziromszóró lányok ruháinak színe és stílusa harmonizáljon a menyasszony öltözetével, illetve csokrával.
 

Koszorúslány ruha kislányoknak

Nézz meg az ízelítőt a kis koszorúslányruhákból a galériakép linkjére kattintva!

Érdekel a kis koszorúslány ruha, megnézem >>

A gyűrűhordó kisfiú

Köztudott tény, hogy ha a gyerekek unatkoznak, akkor hajlamosak rosszalkodni - ez viszont elkerülhető, ha kisebb-nagyobb feladatokba őket is bevonjuk. Kis koszorúslányként, virágszóró kislányként vagy éppen gyűrűhordó kisfiúként ők is élvezni fogják az esküvőt, anélkül, hogy bármikor unatkoznának, sőt! Ha felelősségteljes feladattal látod el a kicsiket, akkor büszkék lehetnek magukra, arról nem is beszélve, hogy kevés dolog nyújthat olyan bájos látványt az esküvőn, mint egy gyűrűkkel betipegő, kis úriember!

Tipp: Fontos, hogy a gyűrűhordozó kisfiú öltözéke passzoljon a vőlegényéhez, vagy a "koszorús fiúkéhoz", illetve az is nagyon mutatós lehet, ha a teljesen ugyanolyan ruhát visel, mint a "nagyok"!
 

Vidéki és bohém hangulat

Kis Casanova

Ezeket olvastad már?
A képre kattintva tudod megnézni az anyagokat! 

A koszorúslányruha tervezők kollekcióit láttad már?
A képre kattintva tudod megnézni az anyagokat! 

Az Esküvői cipő rovatban a cipő trendeket megnézted már?
A képre kattintva tudod megnézni az anyagokat! 

A kiegészítők rovatban szétnézél már?
A képre kattintva tudod megnézni az anyagokat! 

Képek forrása: www.pinterest.com, Strictly Weddings