Sophia Tolli by Mon Cheri kollekció 2018

Sophia Tolli by Mon Cheri kollekció 2018

A női divat folyamatosan változik és átalakul. A testalkatok szerepe is meghatározó egy újabb népszerű kollekció piacra dobásakor. Az esküvői outfittek között is ez a pont, igazán meghatározó, hiszen nem mindenki rendelkezik hosszú lábakkal, és keskeny csípőve, viszont minden menyasszony gyönyörű szeretne lenne azon a bizonyos "nagy napon".

Sophia Tolli kollekciójában megtalálhatók plusz size darabok is, melyek csodálatosan mutatnak az ifjú menyasszonyokon.

A modelleken levő ruhák szemkápráztatóan mutatnak. A plus size modellek esetében a ruhák gyönyörűen takarnak ott, ahol azt kell és kiemelnek ott, ahol szükséges megmutatva a nőies bájt. Kecses tartást biztosít az arának. A csipke és a tüll variációja megfelelő minden szabású ruhához. A kollekcióban igen kedvelt szabás az  A vonalú.

A kollekcióban kimondottan sokat szerepel a korzetes vagy szív alakú felsőrésszel tervezett ruha, báli szabással, nagy szoknyával. Gyönyörűen mutat a menyasszonyon! Fátyollal tökéletesen illeszkedik, akár meg kesztyűt is lehet hozza viselni a romantikus menyasszonyoknak. Egy ilyen szabású ruha, mindig jó választás.

A pánttal rendelkező ruhák is szép számban megjelennek a tavaszi összeállításban. Lehet válogatni vastagabb pánt, nyakba akasztható vagy spagetti pántos ruhák közül.

A felsőrész variációiban csak a fantáziák tud minket megállítani! Az ehhez kombinálható szoknyarész kimondottan a sellő fazon vagy az  A vonalú szabás a legjobb választás!
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

Hozzászólások