A jég, mint dekorációs elem

Évről-évre egyre több esküvői dekorációs trend jön hozzánk az óceánon túlról. Persze mindenki saját ízlésének megfelelően szemezget a kínálatból. A jég egy különleges dekorációs elem, ma már azonban funkciós változataival is találkozhatunk gyakran.

Amerikai csillogás

Évről-évre egyre több esküvői dekorációs trend jön a nagy óceánon át hozzánk. Persze mindenki saját ízlésének megfelelően szemezget a kínálatból. E sorozat az első részét egy különlegességnek szentelném. Ez a Jégművészet.

Évszaktól függetlenül teljeskörű dekorációs lehetőséget biztosít a jég. Ma már léteznwk csak dekorációs célra készített jégszobrok és vannak funkcionális jégszobrok is, melyek nevükhöz méltón bizonyos funkciókat is elláűtnak a lenyügöző látvány mellett. Mindegyik egyedi tervezésű és olyan konsrukció, hogy az ifjú pár és a násznép együtt csodálhatják, használhatják akár 13 órán keresztül is.

Az esküvői szertartás sem lehet jégszobor nélkül. Itt különböző befagyasztásokkal tudjuk még emlékezetesebbé tenni ezt a fontos alkalmat.

A vacsora helyszínén a főasztaldísz is készülhet jégből, mely egyben csodálatos tartója lehet a menyasszonyi csokornak és visszaköszönhet a jég motívuma a vendégasztalok díszeiben is.

A büféasztalon elhelyezhető gyümölcsöket átványosan lehet tálalni, de a csokoládé szökőkút mellet is pompásan mutat és hűti az apró finomságokat. A tenger gyümölcsei és a dekoratív pici sütemények is látványosak egy emeletes jégszobron.

Sokszor a főasztal mögötti falrészt nem szeretnénk látni, így ki kell takarni. Mivel lenne a legstílusosabb, mint jégfüggönnyel. Különleges hátteret nyújt.

A vacsora helyszínének fontos része a bárpult, ahol egész este keverik a vendégek számára a finomabbnál-finomabb koktélokat. Az ifjú pár neve is felkerülhet arra a bárra, mely csak nekik készült erre az alkalomra: természetesen jégből és egyedi megvilágítással.

Képek forrása: www.pinterest.com