Kismama menyasszonyi ruhák

A várandós menyasszonyoknak még körültekintőbben kell kiválasztani álmaik ruháját, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek ők is sugárzóan gyönyörűek, csinosak és szexik. Nézzük, milyen trendi ruhacsodákat ajánlunk az állapotos aráknak!

A kismamák olyan kisugárzással bírnak, amely különleges és leírhatatlan, arról nem is beszélve, hogy milyen meghitté teszi az esküvő napját, ha nem ketten, hanem hárman "állnak" az oltár elé. Ma már egyáltalán nem ritka, hogy egy menyasszony várandósan mondja ki a boldogító igen-t, viszont a megfelelő ruha kiválasztása nem kis fejtörést tud okozni.

Tény, hogy kismamaként nem viselhetsz bármit, ám hidd el, ugyanolyan csinos és gyönyörű menyasszony leszel, mint pocak nélkül! Az első és talán legfontosabb dolog, hogy olyan darabot kell választani, amely kényelmes, nem csúszkál, nem szorít sehol és bőrbarát, puha anyagból készült. Ilyen könnyű, lágy szövet például a pamut csipke és a sifon, amely nem csak kényelmes, hanem elegáns és nőies is.

Tipp: Bármilyen fazont is válasszunk, valószínűleg igazítani kell rajta. Még az esküvő előtt pár nappal is érdemes megnézni, kell-e alakítani rajta, hiszen a pocak napról-napra nő.
 


A ruha hosszát tekintve lehet hosszú vagy tea length fazon, illetve polgári szertartásra tökéletes választás lehet egy térdig érő darab is. Ha szeretnénk büszkén megmutatni pocakunkat, akkor viselhetünk rugalmas anyagból készült, test vonalát követő ruhát, amely szépen kiemeli gömbölyű idomainkat.

Tipp: Ha kedveled a modern romantikus, vintage hangulatot, akkor egy hófehér, pezsgőszínű vagy halványrózsaszín csipkés modellben is pompázhatsz!
 


Ha egy kicsit konzervatívabb, mégis elegáns megoldásra vágysz, akkor választhatsz enyhén A vonalú, empire vagy lezser, egyenes szabású darabot is, amely szolidan körberajzolja domborulataidat. Emeljük ki terhességünk előnyeit - viseljünk empire fazont, amely kihangsúlyozza a dús kebleket!

 


selyemhajtások, csipkebetétek, flitterek, ékkő- és gyöngyhímzések, az ejtett vállú, virágokkal és szalaggal kombinált felsőrészek, illetve a hosszú csipkeujjú, nyakbakötős és aszimmetrikus vállmegoldás is nagyon trendi lesz. Akár a baba nemére is utalhatunk a ruhánk vagy a kiegészítőink színével.

Tipp: Például fehér ruhához jól mutat egy színes szalag vagy masni a derékon: választhatunk rózsaszínt, ha kislányt várunk és kéket, ha kisfiút.
 


Ha egy igazán különleges darabra vágysz, akkor figyelmedbe ajánljuk a nagy divatnak örvendő csipkeborításokkal, hímzéssel és virágmotívumokkal kombinált szexi hátmegoldásokat, illetve a merész hátkivágásokkal ékített ruhákat. Ezek a modellek kiemelik a szépségedet és nőiességedet, miközben kifinomult, egyedi külsőt kölcsönöznek.

 


A megfelelő fehérnemű kiválasztása szintén elengedhetetlen, fontos hogy kényelmes legyen és kellemes, puha anyagból készüljön. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem lehetsz szexi, a lényeg, hogy jól érezd Magad a bőrödben és légy büszke áldott állapotodra!

 


Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg várandós menyasszonyi ruha inspirációnkat is!

Képek forrása: Pinterest.com