St. Patrick kollekció 2018

St. Patrick kollekció 2018

Művészi alkotásokat csodálhatunk meg a legújabb St. Patrick kollekcióban! Tökéletes, szebbnél-szebb csipkeruhákkal van tele a kollekció. A földig erő fátylak, az uszályok, a mély dekoltázsok, tehát a legtöbb trendi elem megtalálható a legújabb összeállításban!

A tervező nem fél a színek használatától, hiszen a halványabb színek, mint a bézs, a rózsaszín visszaköszön a kollekcióban. A rózsaszín színhez  tökéletesen illik a báli ruha szabása. Egy kora tavaszi esküvőre tökéletes választás!

A vintage stílusban gondolkodó menyasszonyok is megtalálják a kollekcióban az 1920/30as évek divatjából ismerhető bokáig vagy lábszár közepéig erő csipkeruha, egy kis kesztyűvel vagy kalappal tökéletes látványt nyújt. Nyári esküvőkre kimondottan ajánlott.

Nézd meg mi előnyös számodra és mi nem az, az alkatod alapján!

 

Földig erő, szinte uszályként szolgáló fátylakkal van tele a St.Patrick kollekció. A csipke és a tüll tökéletes harmóniában vannak.


Ez a fajta fejdísz, mindenfele ruhával kombinálható! Évszaktól függetlenül, a fátyol minden féle ruhához és stílushoz társítható.
Szerző: Német Tamara

Nézd meg a kollekciót!

 

 

Nézz szét a világ vezető tervezőinek kollekciói között is!
 

Képek forrása: www.sanpatrick.com

Hozzászólások