Színtrend megjelenése az esküvőn

 Színtrend megjelenése az esküvőn

A Pantone Color Intézet bemutatta a 2018-as színtrendet, az idei színpaletta kibővíti a lehetőségeket, kitolja a határokat és nagy mértékben kedvez az önmegvalósításnak. Az esküvők világában óriási szerepet kap a színskála, akár a dekorációra, a virágokra, a ruhákra vagy a kiegészítőkre gondolunk. A színek segítségével különböző hangulatokat teremthetünk meg az esküvőn.

Az idei színtrend a lehetőségek tárházát biztosítja és a teljes szabadság érzésével ruház fel bennünket, hogy egyéniségünket az esküvőn is teljes mértékben kinyilváníthassuk. A 2018-as színpalettába 4 olyan klasszikus szín is bekerült, melyek túlmutatnak és meghaladják a szezonalitás határát és szinte a végtelenségig kitolják a lehetőségeinket a színek játékával. Számtalan önkifejezési kommunikációt és hangulat lehetőségét adják a kezünkbe a különböző színkombinációk.


PANTONE 13-0646 Meadowlark
Egy nagyon határozott és merészen magabiztos élénk sárga árnyalat, mely kiemeli a 2018-as nyári esküvői szezont. A körülöttünk lévő világot megcsillogtatja és vidámságot, örömöt csempész bele. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!


PANTONE 17-1563 Cherry Tomato vagy Koktélparadicsom
Egy viharos, impulzív narancsos vörös árnyalat, mely melegséget és energiát sugároz. Merészen magával ragadja a figyelmet, és lendületet  kölcsönöz. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!

 

PANTONE 16-4132 Little Boy Blue vagy kisfiú kék
A Little Boy Blue árnyalat eszünkbe juttatja a tiszta kék égboltot érzékelteti a kiterjedést, a folytonosság és a végtelenség érzését egyben nyújtja azoknak, akik ezt a színt választják. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!


PANTONE 18-1440 Chili Oil vagy Chili olaj
A Chili Oil évszak nélküli erőteljesen fűszeres, barna alapú vörös, amely a 2018-as nyár végi és őszi esküvők egyik kedvelt színévé is válhat. Ha ezt az árnyalatot kombináljuk, visszaadhatjuk az ősz meleg varázsát, mely egy megálmodott mesevilágba röpít bennünket, ahol a meleg sárgák, a barnásak, a vörösek és a narancsosak teljes harmóniában lélekemelő hangulatot kölcsönöznek az esküvői dekorációnak. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!

 


PANTONE 14-3207 Pink Lavender
A rózsaszín levendula árnyalat egy bájosan finom hatású és romantikus halvány lila rózsa, amely a romantikus menyasszonyok egyik kedvenc árnyalata lehet 2018-ban és nagyszerűen kombinálható más színekkel. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!


PANTONE 15-1520 Blooming Dahlia vagy Virágzó Dahlia
A Blooming Dahlia egy magával ragadó, szuggesztív árnyalat, mely a visszafogottan  elegáns csábítást tükrözi és felerősíti bennünk a vonzerő jelentőségét. Egyik kedvenc árnyalata lesz az idei esküvőknek. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!


PANTONE 16-5533 Arcadia
Az Arcadia hűvösebb és tisztább zöld szín, melyben a jelenlevő kék tónus új irányba visz bennünket a 2018 –as esküvői szezonban, egyszerre modern és lendületes. Ha ezt szeretnéd viszont látni, érezni esküvőd hangulatában bátran válaszd ezt a színt esküvődre!


PANTONE 18-3838 Ultra Violet
A varázslatos Ultra Violet egy megkülönböztető és komplex lila árnyalat, amely lenyűgöző eredetiségével és leleményességével az év színévé is tette ezt a különleges árnyaltot

 
PANTONE 18-1028 Emperador
Az Emperador egy gazdag, csokoládéra emlékeztető finom meleg barna árnyalat a 2018-as esküvők erejét és lehetőségeit növeli.

  ​​​​​​
PANTONE 12-2103  Almost Mauve
Az Almost Mauve a nosztalgia érzését adja a 2018-as esküvőkön, szelíden, mint egy leheletfinom érintés úgy ragadja megával az érzékeinket.

  ​​​​​​
PANTONE 17-3020 Spring Crocus vagy Tavaszi Crocus
A Spring Crocus egy elbűvölő fukszia árnyalat, amely a tavaszi friss szellő, a megújulás, a vidámság maga az élet szeretetére hív bennünket. Magával ragadó!


PANTONE 13-0550 Lime Punch
A  2018-as színpalettán a Lime Punch lenyűgöző és feltűnő citrusszerű jelenlétét emelhetjük ki. Éles, határozott lendületességével az idei esküvők egyik kedvenc kiegészítő színárnyalatává is válhat.


4 Klasszikus alapszín

Az idei színtrend 4 klasszikus alapszínt is hozott nekünk, mely az alapszínskálával együtt a teljes végtelenség érzését biztosítja az esküvők világában. Legyen az tavaszi friss virágillattól harsogó élettel teli vagy a nyár melegét és sokszínűségét megjelenítő vagy az érett ősz varázsát idéző vagy akár a hideg télben rejlő lehetőségeket visszadó színekre és dekorációs megoldásokra gondolunk.


PANTONE 19-4034 Sailor Blue
A Sailor blue vagy tengerészkék számos lehetőséget kínál az esküvői dekoráció egyik alapszíneként.

  ​​​​​​
PANTONE 14-4202 Harbor Mist  
A Harbor Mist egy féltónusú finom szürke árnyalat, mely olyan érzést nyújt számunkra, mint amikor a kikötő lehelet finom ködbe burkolódzik, sejtelmesen izgalmas és varázslatos, egyben lendületes és mozgalmas is.


PANTONE 15-1214 Warm Sand vagy Meleg homok
A Warm Sand egy megnyugtató, semleges árnyalat, amely könnyedén összekapcsolja az évszakokat és számtalan lehetőséget biztosít az egyéniség, az önkifejeződés megjelenítésére az esküvőn.

  ​​​​​​
PANTONE 11-0608 Kókusztej
A kókusztej biztosítja a 2018-as esküvői szezonban a fehér és szürkésfényű klasszikus csillogást, előkellőséget  az eleganciát.

 

Most nézzünk meg néhány színkombinációt inspirációként:

 

 

 

 Képek forrása: fashiontrendsetter.com, tiglily.com, pinterest

Hozzászólások