Meghívó trend

A meghívó az esküvő egyik legfontosabb kelléke, amelynek kiválasztásakor is érdemes a trendeket is figyelembe venni. Megmutatjuk milyen formák, színek, kivitelezések a mérvadóak!

Vannak párok, akik az elegáns, egyszerű megoldásokat részesítik előnyben, mások a trendi, modern, letisztult dogokat kedvelik, megint mások pedig bátran vágnak bele "csináld magad" projektekbe, vagy szívesen választanak akár merészebb, rendhagyó megoldásokat...

Nézzük, melyek a legtrendibb esküvői meghívók?

Bonyolult monogramok

Egyszerű design, feltűnő monogram, amely annál jobb, minél nagyobb, feltűnőbb, bonyolultabb vagy éppen színesebb. Nagyon is divatosnak számítanak az egyéni monogramok, a cirkalmas betűk és az egyedi motívumok!

Nagy, feltűnő nevek

Nagyobb betűméret, izgalmas színek, minták és kiemelések... Szinte minden stílushoz tökéletesen illenek azok a meghívó variációk, amelyeken a pár neve játssza a főszerepet. A neveket elhelyezhetik ferdén, hullámos vonalban, vízszintesen, függőlegesen vagy akár egy nagyobb minta körvonalait is kiadhatják.

A természetesség is divatos

Még mindig dívnak a gyönyörű virágos és fa motívumokkal díszített meghívók: natúr színű papírra nyomva, harmonika vagy kártyaformával, csipkemotívumokkal kombinálva. Sokan jelképes jelentésük miatt is választanak fával és faágakkal díszített darabokat, hiszen a fa egyszerre jelképezi a szeretet, a természetet, a növekedést és a tartósságot.

A damaszkuszi és a virágmotívumos, vízjeles háttér is kiváló választás lehet, ha a cél a lágy, kifinomult és nőies megjelenés, vagy éppen a vintage stílus kedvelői vagyunk:

Színek és kalligráfia

A natúr alapszínen jól mutatnak az élénk árnyalatok, kalligrafikus szöveggel párosítva pedig egyenesen tökély! Bánj mértékkel, ám kreatívan a színekkel, játssz az árnyalatokkal, színátmentekkel! 2018-ban újra a legkedveltebb színek között láthatjuk viszont a lilát, a kéket, a rózsaszín világosabb és mélyebb árnyalatát, a halvány szürkét, homokszínt, sötétkéket és a bordó különböző tónusait.

Az egyediség éve

Már idén is egyre többen próbálkoznak DIY, azaz saját készítésű projektekkel, előfordul, hogy a díszítés egy részét, a meghívókat vagy éppen az ültető-, és menükártyákat szeretnék elkészíteni a párok. Természetesen ehhez nagy segítséget nyújthat egy esküvőszervező, vagy más szakmabeli... a többi pedig már csak kreativitás és türelem kérdése. 2018-ban is teret nyernek az egyedi elképzelések, különleges formák és díszítések - találd ki Te a meghívó design-ját!

Tipp: Ha nem érzed magad elég kitartónak, vagy "ügyes kezűnek" az elkészítéshez, vagy nagy létszámú esküvőt tervezel, akkor fordulj olyan szolgáltatóhoz ez ügyben, aki szívesen elkészíti az általatok megálmodott kompozíciót!

Ha azt szeretnéd, hogy a meghívók stílusa, hangulata és színvonala maximálisan tükrözze az egyéniségeteket, akkor keresd a Webalbum Stúdiót! Már több mint 10 éve foglalkoznak egyedi elképzelésű esküvői meghívók megvalósításával. Sőt, nem csupán a meghívók elkészítését bízhatjátok Rájuk, hanem akár a köszönő-, menü-, és ültető kártyákat, illetve egyéb, az esküvői asztalra szükséges kiegészítőket is.

Ízelítőül nézd meg meghívó kollekciójukat - kattints a galériakép linkjére


Képek forrása: http://www.perfectweddingguide.com, http://www.newbusinesscarddesigns.com/, http://www.cweddinginvitations.com/, http://www.saminvitation.com/, www.pinterest.com