Rosa Clara kollekció 2018

Rosa Clara kollekció 2018

Ahogyan azt a tervezőtől megszokhattuk már korábban, idén is elbűvölő kollekciót állított össze. Az összeállításban a letisztult, elegáns, hófehér ruhától a királylányos ruháig több fazon is megtalálható.

Az első fazon, amit be szeretnék mutatni, az a báli szabású, királylányos ruha. Nevezhetjük hagyományos menyasszonyi ruhának is. A hölgyek legtöbbször, mikor hagyományos esküvőt terveznek, ilyen fazonú ruhát választanak magunk. Jól is teszik, hiszen ezek a ruhák, ez a fazon sosem fog kimenni a divatból és csodaszépen mutatnak az arán.  
Lehet pánttal vagy a nélkül is kombinálni a felső részét. A szatén anyagon pedig páratlan látványt nyújt egy vékony csipke réteg.

A két részből álló menyasszony ruhák, külön szoknya és felső rész nálunk még újdonságnak számít az esküvői outfittek között. Pedig  van olyan alkatú menyasszony, akinek kifejezetten jól áll ez a megoldás. A felsőrész állhat csipkéből, a szoknya pedig készülhet szatén anyagból, egyenes szabással. Páratlan!

Pároddal nem terveztek túl nagy esküvőt, te mégis tündökölnél? Akkor a Rosa Clara kollekcióban megtalálod a saját stílusodhoz leginkább illő ruhát. Földig érő, hófehér menyasszonyi ruhák, mély dekoltázzsal. Kifinomultan elegáns és mutatós.
A ruhák minden évszakhoz passzolnak, legyen tél vagy akár nyár! A visszafogott elengancia híveinek bátran ajánljuk!
Szerző: Német Tamara

Nézd meg mi előnyös számodra és mi nem az, az alkatod alapján!

Nézd meg a kollekciót!


Nézz szét a világ vezető tervezőinek kollekciói között is!
 

Képek forrása: http://www.rosaclara.es

Hozzászólások