Az esküvői vendégkönyv használata

Az esküvői vendégkönyv használata

Mára már egy elegáns és szép szokásként lopta be magát a szívünkbe az esküvői vendég vagy esküvői emlékkönyv, melyet nyugati mintára vettünk át, hogy lejegyezzük a "Nagy nap" történéseit, meghívottainknak lehetőséget biztosítsunk arra, hogy maradandó formában is kifejezhessék jókívánságaikat...

Az esküvői vendégkönyvnek számos fajtája, formája létezik, erről részletesebben ITT olvashatsz, most azonban nézzük meg, hogy milyen felhasználási módjai vannak.

Fontos, hogy a vendégkönyv úgy legyen kihelyezve, hogy a meghívott vendégek kényelmesen tudjanak beleírni egy - egy kedves üzenetet, de ne legyünk vele tolakodóak, senki ne érezze ezt elvárásnak, hogy mindenáron írjon bele...  

Többféleképpen megtehetjük  és elegáns megoldásban megvalósíthatjuk. Például azt is lehet, hogy a vacsora után a vendégek körbeadják és írnak bele... vagy egy külön asztalra van kihelyezve a vendégkönyv, jól látható helyen és bárki, aki kedvet kap tud írni, rajzolni bele.

Erre fel is hívhatjuk meghívottaink figyelmét, a vőfély, ceremóniamester elmondja mit kell tenniük és hol találják a vendégkönyvet.

A vendégkönyvbe ragaszthatunk fényképeket is, tulajdonképpen hivatott végigvezetni az esküvő menetét, az aznapi történéseket, érzéseket, jókívánságokat írhatunk bele, melyet jó néhány év múltán fellapozva megelevenednek az emlékek... .

Hozzászólások