Maggie Sottero kollekció 2019

Maggie Sottero kollekció 2019

A tervező 2019-es tavaszi kollekcióját a romantika és légiesség árasztja el. Idén klasszikus menyasszonyi ruhákkal rukkolt elő, melyeket az úgynevezett „old-Hollywood” inspirált, mely a ruhák ragyogásában és időtlen mivoltukban jelenik meg igazán.

A csipke, a csillogós övek, a gyöngyök mellett az A-vonalú ruháktól kezdve az empire fazonig minden megtalálható a kollekcióban. Ezek a szeretetet árasztó ruhák igencsak meg tudják koronázni a nagy napot, hiszen romantikából sosem elég, nem igaz?

Lássunk néhány darabot, melyen biztos, hogy megakad minden menyecske szeme.

Ha romantika, akkor rózsaszín köd, ha köd, akkor titokzatosság – ezt a titokzatosságot mutatja be tervezőnk az illúziós szív- és V-alakú nyakrészekkel. Magát a hatást legtöbbször csipkeberakással éri el, mint ahogy az alábbi darabon is láthatjuk.

kép forrása: www.brides.com

Laikus szemmel nézve nem feltétlen mondanánk klasszikusnak ezt a darabot, hiszen elég sokat láttat az arából, mely problémát jelenthet egy-két hölgynek. Mégis elég diszkréten teszi ezt meg, így bármilyen típusú, alakú menyasszonynak jól állhat a ruha, ebből adódóan pedig maga a stílus is.

Hasonló csipkebetétekkel díszített, ám felsőrészét tekintve eltérő darabbal folytatjuk Maggie Sottero kollekciójának a bemutatását.

kép forrása: www.arabiaweddigs.com

Kinek ajánljuk ezt a típusú ruhát?

Míg az első variáció inkább a körte alakú hölgyeknek, addig utóbbi a fiús alkatú aráknak előnyös.

A videóban is látni lehetett ezt a ruhacsodát, mely már kezdő szemmel is egyértelműen a klasszikus ruhák közé sorolandó. A ruha szatén anyaga megadja a kellő eleganciát, melyet tovább fokoz a sellőszabás és a szív alakú dekoltázs. Ezt az összképet tovább emeli egy strasszos válldísz, s így válik ez a fazon enyhén hercegnőssé.

kép forrása: www.theimpresson.com

Talán a legszimpatikusabb a kollekcióban az, hogy tervezőnk molett hölgyek számára is elkészítette ezeket a ruhákat, sőt a kifutón is dolgozott teltebb alkatú modellekkel, megmutatva ezzel, hogy önmagában nem az alak számít, hanem a kisugárzás.

képek forrása: www.theimpresson.com

A már bemutatott csipkeberakásos, sokat láttató ruhán kívül megcsodálhatunk olyan szépséget is, mint például a lágy esésű muszlin szoknyás, hímzett flitteres felsőrészes ruhaköltemény vagy a sellő fazonú, alul fodros, felül gyöngyberakásos ruha.

Kinek ajánljuk ezt a típusú ruhát?

Ahogy a fenti képek is mutatják, bármilyen alkatú menyasszony tündökölhet az esküvője napján, csak az a fontos, hogy az alkatához és stílusához megfelelő fazonú ruhát találjon.

Az alma alakú aráknak tökéletes választás lehet ez a sellőfazonú ruha, míg a légies muszlin szoknyás ruhacsoda jól passzol a fiús alkatú hölgyekhez.

A 2019-es tavaszi kollekciót összességében a mélyen kivágott V-nyak, áttetsző magasan záródó felsőrész, szív alakú dekoltázs, de mindenekelőtt a klasszikusság jellemzi. Aki hasonló paraméterekkel keresi A RUHÁT, annak figyelmébe ajánljuk a galériát, melyben a kiemelt ruhákon kívül a többi ruhaköltemény is megtekinthető.

Szerző: Osgyáni Blanka

A teljes kollekció megtekinthető a galériában!

képek forrása: www.brides.com , www.arabiaweddings.com , www.theimpresson.com

Hozzászólások