Rivini kollekció 2019

Rivini kollekció 2019

Szokatlan. Ezzel az egy szóval le lehet írni Rita Vinieris 2019-es tavaszi kollekciójának egészét. Nem mindennapi módon feltűnnek a kollekcióban nadrágkosztümös, overallos, de természetesen szoknyás darabok is. Színek területén idén beszélhetünk a fehérről, tört fehérről és a színes outfitekről. Érdemes végignézegetni a kollekciót, mert lehet, hogy pont ez a lendületes egyediség az amely hozzájárul a nagy nap tökéletességéhez. 

A legmegdöbbentőbb darabok  közül most két nadrágkosztümöt mutatok meg, melyek a régi időket idézik. A tervező korszerűsítette, de főleg szexisebbé tette a tipikus nadrágkosztümöt.
 


Az első outfitnél áttetsző csipkéből tervezte meg a blézert, mint ahogy a bő szabású nadrágot is. Sokat láttat a menyasszonyból, de aki ezt bevállalja, az garantáltan feltűnő lesz a nagy napon.  

A másik modell már jóval többet takar az arából, szabása és hófehér színe pedig igen elegánssá tudja tenni a menyecskét. A bő szabású, felskiccelt nadrág és a karcsúsított szabású blézer összjátéka eredményezi a ruhaköltemény nőiességét, sikkességét, eleganciáját.

Mindkét kosztümnadrágot bátran ajánlom a  bevállalós menyasszonyoknak alkattól függetlenül, ugyanis ez a stílus bárkinek jól állhat.

A kollekció egyetlen overallja igen merész, ugyanis amellett, hogy áttetsző csipkéből készült, mélyen dekoltált V-alakú -, valamint hátkivágással rendelkezik. Lábszárnál szintén fel van skiccelve, megmutatva így az ara formás lábát, bő szabású alsórésze pedig lezserséget áraszt. Igazán kirívó darab, mely szintén többféle alakon jól mutathat.
 A kollekció színes ruhái többféle fazonúak, így aki nem a klasszikus fehér ruháról álmodozik, annak temérdek választási lehetősége van szín és szabás terén. Legyen rövid vagy hosszú, A-vonalú vagy testre simuló,  a tervező gondoskodott arról, hogy bőséges legyen a választék.
 A rövid szoknyás menyasszonyi ruha a rojtjaival, színével és mintázatával az erdő királynőjét idézi meg. Tökéletes választás lehet egy erdei szertartáshoz, de szimplán egy kültéri esküvőhöz is nagyszerűen passzol. Fiatalságot sugall köszönhetően a szoknya hosszának.

A halvány rózsaszínű ruhák minden esetben képesek megkoronázni a nagy napot, hiszen a megtestesült romantikának, a szerelem rózsaszín ködének a jelképeként szerepelhet  az esküvőn. Ha erre a színre raktuk le a voksunkat, akkor már csak a fazont kell kiválasztanunk, és már kész is, izgalmasabbá tettük életünk legszebb napját! Rita Viniries a következőképpen képzelte el a „romantika ruháját.”
 Ez az igen mélyen dekoltált, V-kivágású ruha kirívó, de az ízlésesség határain belül marad. Alsórésze egy illatos virágmezőt jelenít meg lelki szemeink előtt, A-vonalú szabása viszont enyhén hercegőssé teszi a modellt, így aki ezt viseli, a virágos rét királynőjévé válik szempillantás alatt. Bátran ajánlom minden kültéri szertartásra, mert nemcsak az arát, hanem a helyszínt is megkoronázza.

Igen szerencsés szabású ruhacsodát készített a tervező, hiszen a mellkivágás és az A-vonalú szoknyarész miatt bármilyen típusú hölgynek jól állhat, a lényeg, hogy jól érezd magad benne!
 A tervező gondolt a visszafogottságot preferáló menyasszonyokra is, mikor megalkotta ezt a kollekciót, ugyanis lehet, néhány hölgynek sokat láttat az előző ruha. Ennél a spagetti pántos esküvői ruhánál már enyhébb V-alakú dekoltázzsal rukkolt elő, hogy minden igényt kielégítsen. Enyhén bézs színe elegendő pluszt ad az esküvő megbolondításához, miközben a realitás talaján marad – pont olyan, mint Mátyás király meséjében: hozzon is ajándékot a leány, meg ne is, jöjjön is, meg ne is, legyen is meg ne is, nem igaz?

A nem túl hétköznapi darabok sorát folytatja vagy kiegészíti, ha úgy tetszik, ez a Thorne névre keresztelt esküvői ruha. Nem véletlen a névválasztás, ugyanis sokak kedvenc sorozata, a Trónok harca inspirálta. Légies, könnyed és teljes mértékben Daenerys Targaryen stílusú. A sorozatrajongó menyasszonyoknak kötelező! Ám, aki nincs odáig a sorozatért, esetleg nem is ismeri túlzottan, azok is nyugodtan szemügyre vehetik ezt a modellt, mert páratlan, angyali és ultra szexi.
 Az empire fazonjából adódóan viszont nem passzol minden alkathoz: alma alkatúak előnyben! Ugyanakkor azoknak az aráknak is tökéletes lehet, akik áldott állapotban állnak az oltár elé.

Mindezek mellett feltűnnek az ujjas fazonok is többféle kivitelezésben, valamint a kollekcióban hangsúlyosak a trombita alakú ruhaköltemények is. Ezeket a be nem mutatott darabokat megtekinthetitek a galériánkban!
Szerző: Osgyáni Blanka


képek forrása: www.ritavinieris.com

Hozzászólások