Morilee by Madeline Gardner kollekció 2019

Morilee by Madeline Gardner kollekció 2019

A 2019-es tavaszi kollekció igen változatos, rengeteg fazonú, stílusú és anyagú ruhát láthatunk. Ez többek között azért szerencsés, mert így biztos, hogy minden menyasszony megtalálja A RUHÁT. Főként a gyöngyök és a csipke uralja ezt a kollekciót, garantálva azt a bizonyos tündöklést!

A báli ruhák gyöngyszemét alkotta meg a tervező ezzel a ruhacsodával. A gyönyörű és hatalmas báli szoknyarészben, valamint az ejtett vállú felsőrészben megtestesül mindaz, amit egy hercegnő típusú ara elvár A RUHÁTÓL. Az igen mély V-alakú dekoltázs enyhít a hercegnős ruhák tipikus habos-babos jellegén, miközben titokzatossá és szexissé teszi az illúziós betéttel. A garantált csillogást az egész ruhát beborító gyöngyhímzés biztosítja.
 

 

Ahhoz, hogy a menyasszony eggyé tudjon válni a ruhával, fontos tudnia, milyen fazon áll jól neki. A báli ruha szerencsés választás lehet, ugyanis sokféle alkatú hölgy viselheti, de főként a körte, fiús vagy a molett alakúaknak ajánlott. Ha nem tudod milyen alkatú vagy  kattints és ismer meg, mi az, ami a Te alkatodhoz a legelőnyösebb >>

Hasonló báli fazonú ruhával folytatom a kollekció ismertetését, mégpedig azért, hogy annak az arának is a kedvére tegyek, akinek túl sok(k), esetleg túl merész volt az előző ruha.

A tervező ezt a szintén ejtett vállú, tüllszoknyás esküvői ruhát szív alakú dekoltázzsal álmodta meg, romantikusabbá téve ezt a darabot. A nagy különbség a két ruha között a díszítettségben rejlik: itt a csipkeberakáson kívül mást nem használt dekorálásként.
 


Hadd mutassak még egy csodaszép báli ruhát, ugyanis ez egy másik oldalról közelíti meg ezeket a típusú ruhákat, mint az előző kettő. Szintén V-alakban kivágott felsőrésszel rendelkezik, mely gazdagon van díszítve csipkével. A flitterek, gyöngyök ebből a ruhacsodából is kimaradtak, de nem véletlenül. A zsebek lazábbá, lezserebbé teszik az összképet, melyhez a csipkeberakás jobban passzol, mint a gyöngyhímzés.

Az, aki életében először és talán utoljára báli ruhát akar felvenni úgy, hogy közben meg tudja tartani önmaga sportos, lazább jellegét, annak ennél megfelelőbb ruhát nem is tervezhetett volna Madeline Gardner.
 


Hagyjuk hátra a Hamupipőke-ruhákat és vegyük szemügyre, milyen fazonú modelleket alkotott még a tervező: a sokak által szeretett sellőfazon is megjelenik a kollekcióban például a következő ruha képviseletében.
 


A spagetti pántos, V-alakban dekoltált felsőrész kiemeli az ara csodaszép vállait. A díszítést illetően visszafogottabb ez a modell, mint a többi darab, hiszen a csipkeberakáson kívül más nem ékesíti a ruhát. Szolid, mégis elegáns és tagadhatatlanul csodaszép.

Elég kényes ez a sziluett, ugyanis követi a test vonalát, így akaratlanul is kiemel mindent, amit a menyasszony meg akar mutatni – és azt is, amit nem. Éppen ezért inkább azoknak ajánljuk, akik teljesen elégedettek az alakjukkal, hiszen a melleket, a derekat és a csípőt is kihangsúlyozza. Ám aki jól érzi magát a bőrében, annak ez a modell csak tovább tudja növelni az önbizalmát, ez biztos!

A trombita alakú ruha a sellőfazonnak egy alfajtája, mondhatjuk úgy is, hogy az „enyhített változata”. Ennek ellenére ugyanolyan különlegesek és lélegzetállítóak tudnak lenni az ilyen alakú menyasszonyi ruhák is. Tökéletes bizonyíték lehet erre a következő ruha, mely szintén a „Tündökölj!” mottó körébe tartozik.
 


Alapvetően nagyon hasonlít ez a darab az előzőhöz, csupán dekoráltságukban rejlik a különbözőség. A ruha lefelé ívelő mintázatának karcsúsító hatása van, valamint szépen kihangsúlyozza a menyasszony idomait. A tüllből készült, fodros trombita alsórész pedig megkoronázza az egész koncepcióját, mint az utolsó darab a kirakósban.

Mivel a domborulatokra fekteti a hangsúlyt, ezért főként a homokóra alkatú aráknak lehet ez megfelelő választás.

Mint ahogy már említettem, a csipke uralja a 2019-es kollekciót, melyre a következő modell is tökéletes bizonyíték.
 


A Meghan Markle-hatás itt is érezhető, mint ahogy más tervezők kollekciójában is. Bár ez nem megdöbbentő, hiszen a csónak nyak az egyik legszexisebb és legnőiesebb szabás, melyet egy ruha birtokolhat. Pláne, ha csipkeberakással van kialakítva. A hosszú ruhaujjat imitáló csipkebetétes ujj tovább emeli a ruha sejtelmességét és báját. Szív alakú dekoltázsát is sok ara preferálja, tüllszoknyája pedig angyalivá teszi mind a modellt, mind a menyasszonyt.

Bár nem lehet mindenki Megán hercegné, alkatilag hasonlíthatunk rá és mi, hétköznapi emberek is viselhetünk ilyen szabású ruhákat. A körte alakú arák a legszerencsésebbek ebben a helyzetben, ugyanis nekik áll a legjobban a csónak nyak.

Mindezek mellett néhány szív alakú mellkivágással kialakított esküvői ruhát is alkotott idén a tervező. Talán nem túlzok nagyon, ha azt mondom, ez a legkeresettebb dekoltázsforma a menyasszonyok körében, hiszen a szívecskéről mindenki a szerelemre asszociál, a nagy napon pedig mi mást ünnepelne az ifjú pár, ha nem az egymás iránt érzett szerelmüket, szeretetüket.
 


Ám idén inkább a V-kivágásra fektette a hangsúlyt a tervező – a gyöngyök és a csipke mellett. Ha kíváncsiak vagytok, miket rejt még a kollekció, akkor az alábbi galériában megtekinthetitek őket.
Szerző: Osgyáni Blanka
 


képek forrása:  www.caribbeanbride.com , www.brides.com

Hozzászólások