Aire Barcelona kollekció 2019

Aire Barcelona kollekció 2019

A várva várt Aire Barcelona kollekció megérkezett! A 2019-es összeállítás két részből áll: hagyományos szertartásokra és tengerparti esküvőkre szánt darabokból. Mérhetetlen mennyiségű ruhát tervezett idén az alkotó azért, hogy mindenféle típusú ara szívét meghódítsa. Vajon sikerrel jár majd? Derítsük ki!


 

Az idei kollekcióban a különleges hátkivágásokon, hátdíszítéseken van a hangsúly. Rengeteg báli típusú ruha, illetve A-vonalú sziluett született a tervező által. Ennek ellenére bemutatónkat se nem báli, se nem A-vonalú ruhacsodával kezdjük, hanem valami különlegesebbel, mely nem az a tipikus esküvői ruha, mégis, ha alaposan szemügyre vesszük, megláthatjuk a báját.

 

 

Gyönyörű, rövid ruhával rukkolt elő az alkotó, melyet apró virágos csipkék ékesítenek. Szív alakú dekoltázsát titokzatosabbá teszi a magasan záródó csipkebetét, mely egészen az ara alkarjáig fut. A rövid szoknya eleve vadóc külsőt kölcsönöz a viselőjének, erre kontrázott rá a tervező a zsebekkel. Lazaságot ad az így alkotott összkép, melyet tovább emel a mély hátkivágás. És így érünk el a ruhaköltemény dögös mivoltához. Vadító, lenge, extrém, kell ennél több? A lábak sziluettjére vonja a fókuszt a rövid szoknyahossz, ezért főként azoknak ajánlott, akik formás, szép és hosszú lábakkal rendelkeznek.

Kinek ajánljuk?
Fiús, vékony testalkatú, ugyanakkor a homokóra alakú menyasszonyok tündökölhetnek ebben a darabban igazán, hiszen őket ott hangsúlyozza ki, ahol kell. Ám a magas aráknak is előnyös lehet a rövid fazon.

Eljött a pillanat, hogy a kollekció összességére jellemző modellel folytassuk az ismertetést: báli ruha.

 

 

A különlegesség terén ez a darab is megállná a helyét, ugyanis nem a megszokott habos-babos, hercegnős ruha, mely a báli fazonokat egészében jellemzi. Ezt a tipikus Hamupipőke jelleget megtöri a fodros díszréteg. Ugyanakkor a királynős hatást erősíti az alsó tüllszoknya, melyen szépen kifekszik ez a csipkeberakásokkal ékesített réteg. A felsőrészéről nem is beszélve: a csipkeréteg gyönyörűen körbefonja az ara felsőtestét, vékony pántja eleganciát, míg enyhe V alakú dekoltázsa szexiséget visz a sziluettbe. Ezek összjátéka biztosítja a menyasszony tündöklését. Merész hátkivágása bujaságot sugall, melyet tovább tökéletesít a háton keresztbe futó pánt.

Kinek ajánljuk?
Bátran ajánljuk minden molett vagy vékony testalkatú arának, és persze a körte formájúak se hagyják figyelmen kívül ezt a darabot, mert az ő idomaikat is szépen ki tudja hangsúlyozni.

A tervező igyekezett olyan fazonokat is alkotni, melyek több módon kombinálhatók, így született meg például az alábbi sziluett, mely már önmagában is csodás, de a stóla tovább emeli a látványt.

 

 

Az alapdarab egy gyönyörű egyenes szabású ruhacsoda, melynek szoknyarésze klasszikus stílusú, ezt egészíti ki a csipkével díszített felsőrész. A szoknya lágy esése egy angyal sziluettjéhez hasonlít, szív alakú mellrészét pedig egy illúziós nyakrész teszi titokzatosabbá. A háta maga a tökély és egyediség, megkoronázza a ruha hatását, megszépíti az ara megjelenését, mint ahogy a terebélyes uszály is teszi.

A hófehér stólával más összhatást ért el a tervező, ugyanis az angyali miliő helyett inkább az erdei tündért idézi meg. A stóla szépen kidolgozott felsőrésze tovább ékesíti a szettet, hosszú uszálya tekintélyt parancsoló és előkelő. Bárhogy is döntsön az erre voksoló ara, stólával vagy nélküle is tündökölni fog a nagy napon, ezt garantáljuk! Almák és homokórák előnyben!

Mindig is tengerparti esküvőről álmodoztál, de a ruhával kapcsolatos nehéz döntés elvette a kedved ettől az emlékezetes helyszíntől? Ne add fel az álmaid! Az Aire Barcelona Beach kollekciót pontosan azért tervezték, hogy megtaláld azt a ruhát, amelyben a homok sem jelent akadályt!

 

 

Ismét hódit a '20-as évek divatja! A rojtok, bojtok, fodrok a 2019-es kollekciókba gyakran feltűnik, ezért nem meglepő, hogy az Aire Barcelona Beach összeállítás is rejt ilyen stílusú darabokat.

 

 

Imádjuk a ruha minden egyes mozzanatát. Ez az áttetsző, hosszú ujjas darab igen feltűnő, de éppen ebben rejlik a szépsége. Egyedi és stílusos, ez vitathatatlan. Magasan záródó illúziós nyaka, szív alakú dekoltázsa és a trombita fazonja magával ragadja a kicsiket-nagyokat. Az apró csipkeberakásai a nőiességért felelősek, a szoknyarészen végigfutó gyöngycsíkok egyrészt karcsúsító hatással bírnak, másrészt az ara csillogását biztosítják. Merész V alakú hátkivágása vonzóbbá teszi mind a menyasszonyt, mind magát a ruhát. A trombita alakot tovább ékesítik a ’20-as éveket megidéző tollak, s így válik az összkép elragadóvá és felejthetetlenné.

Ki ne akarná ezt a ruhacsodát viselni? Véleményünk szerint, csodásan megkoronázná az esküvőt apró részleteinek köszönhetően. Homokóra alkatú hölgyeknek bátran ajánlott!
 

A tengerpartot más irányból megközelítő ruhakölteménnyel folytatnánk a bemutatást.

 

 

Különleges modell, ez vitathatatlan. Mintázatából adódóan tökéletesen mutat a kültéri szertartásokon, hiszen ezek az apró virág alakú csipkék szinte beleolvadnak a környezetbe. Mély, szív alakú dekoltázsa szexiséget sugall, ám a csipkeberakások megszelídítik, könnyedebbé, kedvesebbé és mégis ártatlanná teszik az összképet. A felskiccelt szoknyarész láttatni engedi az ara formás lábait, garantálva a násznép szóhoz se jutását. Ezek harmóniája bizonyítja, hogy egy dögös esküvői ruha lehet egyben egy ártatlan fiatal lány legszebb kiegészítője a nagy napján.

Irigyeljük az alma- és homokóra alkatú menyasszonyokat, hiszen nekik igazán jól áll ez a fazon, sőt mi több, minden szívet meghódítanak benne – nem csak a leendő férjét.

Szerző: Osgyáni Blanka

A kollekciók további darabjai galériánkban megtekinthetők!


Képek forrása: www.airebarcelona.com

Hozzászólások