Eddy K. kollekció 2019

Eddy K. kollekció 2019

Ahogy már megszokhattuk a tervezőtől, idén is négy témában álmodta meg a különböző darabokat: Eddy K, Dreams, Couture és Milano. Szebbnél szebb ruhacsodák születtek, van minden, mi szem-szájnak ingere, garantálva a tökéletes választás sikerességét.

Mivel elég terjedelmes kollekció jött létre, szinte lehetetlen minden ruhát bemutatni, ezért kiválasztottunk minden témából 2-2 modellt, hogy illusztrálhassuk Nektek, milyen kreatív Eddy K 2019-es tavaszi repertoárja.
 

EDDY K


 

Toscana szépségét megidéző kollekcióban megannyi csodálatos ruha jelenik meg, melyekből elhoztunk Nektek egy színes és egy fehér esküvői ruhát.

 

 

Ez a színes gyöngyszem igazán megkoronázhatja a nagy napot. Légies, báli típusú szoknyájával elvarázsolja a násznép apraja-nagyját, miközben a húzott felsőrészével kiemeli az ara nőiességét. Halvány rózsaszín színe még különlegesebbé teszi ezt a már alapvetően kivételes darabot. V-kivágású dekoltázsa vonzza a tekinteteket, növelve így a menyasszony önbizalmát. A szoknyarész rakott jellege némi bohémságot visz a sziluettbe, mellyel még tökéletesebbé teszi az összképet.

Kinek ajánljuk?
Báli fazonjának köszönhetően a molett vagy éppen a vékony, fiús testalkatú arák legszebb kiegészítője lehet ez a ruhacsoda, de a körte formájú hölgyek se vessék el, hiszen az ő idomaikat is rendkívül előnyösen ki tudja emelni.

 

 

Báli fazon helyett egy trombita szabással rukkoltunk Nektek elő, hiszen vannak olyanok, akik ezt inkább preferálják. Csodaszép darab, ez tagadhatatlan. Díszítettsége előkelőséget sugall és a tündöklést biztosít viselőjének. A vékony tripla ezüst övek kihangsúlyozzák a menyasszony karcsú derekát, merész V alakú kivágása pedig a vadító hatásért felelős. A mély hónaljkivágás még szexibbé teszi az összképet.

Kinek ajánljuk?
Megfelelő választás lehet mindazok számára, akik meg akarják mutatni karcsú testalkatukat, miközben az ízlésesség keretein belül maradnak. Nőies és figyelemfelkeltő darab, mellyel félrenyúlni nem lehet! Bátran ajánlott minden homokóra alkatú arának.
 

DREAMS

 

 

Az álom névre keresztelt kollekcióban valóban álomszép ruhák jelennek meg. Mintha a legszebb álom, melyet valaha átéltél megtestesülne A RUHÁBAN.

 

 

Hatalmas dicséret jár a fotósnak is, hiszen egy jól elkapott pillanatban csodálhatjuk meg ezt a ruhakölteményt. Nemcsak a szél játéka miatt lett ügyesen megörökített kép, hanem főként amiatt, ahogyan kiemeli a tengeri szellő a ruha légies, könnyed jellegét. Mintha a tenger istennője állna előttünk, nem igaz? A lágy esésű, oldalt felskiccelt szoknyarésze és a magasan záródó, szépen kidolgozott mintával tarkított felsőrésze bámulatos összhatást eredményez. Tovább emeli a ruha színvonalát a sokak által kedvelt szív dekoltázs, melyet egy illúziós kialakítás tesz titokzatossá. Tömör gyönyör!

Kinek ajánljuk?
Könnyed szoknyája biztosítja a lakodalom végigtáncolását, ezért bátran ajánljuk minden táncos lábú arának. A szabását tekintve megfelelő lehet a homokóra- és alma alkatú menyasszonyok számára.

 

 

A lágy eleganciát idézi meg ez a Blanca nevet viselő modell. Viselője egy földre szállt angyalként jelenhet meg a násznép előtt, ahol garantáltan nem marad szem szárazon! Kidolgozottsága, precízen díszített anyaga, szív alakú dekoltázsa és egyenes szabása tökéletesebbé teheti a nagy napot! A ruha különlegességét a derékrészhez varrott lenge anyag képezi, mely megtöri egy kicsit a fazon szigorúan elegáns mivoltát.

Kinek ajánljuk?
Tökéletes lehet egy exkluzív, jachtos esküvőhöz, mint ahogy a képen is láthatjuk, menyire passzol a tenger miliőjéhez, de bármely más kültéri esküvőt is egyedibbé tehet. Egyenes szabása miatt az alma vagy homokóra formájú aráknak előnyös.
 

COUTURE

 

 

Kreativitás, ötletesség, precíz kivitelezés, nem mindennapi darabok: ezek jellemzik leginkább a Couture kollekció keretein belül bemutatott sziluetteket.

 

 

Ha szokatlan esküvői ruhára vágyunk, akkor ez a darab igazi kincs lesz a számunkra, hiszen az összhatásról való vélekedés megosztó: van, aki imádja és van, aki utálja. Pedig ha jobban szemügyre vesszük ezt a ruhakölteményt, akkor egyetérthetünk abban, hogy báli ruha szabása egyértelműen az esküvői forgatagot idézi meg. A krém szín is gyakran előfordul a menyasszonyi ruhák palettájában, bizonyítva a ruha esküvői mivoltát. Mintázata képviseli a szokatlan vonalat, ugyanis néhány arának ez sok lehet, másoknak viszont megfelelő. Egy biztos, a csipkedíszek kidolgozásába belekötni nem lehet!

Kinek ajánljuk?
Hamupipőke szabása miatt jól állhat a molett, ugyanakkor a vékony, csontos, fiús testalkatú arákon is, de a körte alkatúak se vessék el, mert őket is szépen formálja.

 

 

Imádjuk az angyali sziluetteket, mert a szelídség képviselői. Nem vonják el a figyelmet az aráról, a legjobb tulajdonságait emelik ki viselőjéből és nem utolsó sorban rendkívül kényelmesek is. Ezt a színes darabot is garantáltan kellemes hordani, ugyanis halvány krém tüllszoknyája erről gondoskodik. Az alsórész egyszerűségét a felsőrész díszítettsége kompenzálja, így válik harmonikussá az összhatás. Nyakba akasztós kialakítása egyrészt kényelmesebbé, másrészt vonzóbbá és érdekesebbé teszi a ruha miliőjét. A csipkeberakás, a mély mellhasíték és a nyakrésznél lévő illúziós hatás teszi igazán egyedivé ezt a ruhacsodát.

Kinek ajánljuk?
Ki ne szeretné viselni ezt a szépséget? Az alma- és homokóra alkatú menyasszonyok kedvére tett a tervezőnk, ugyanis rajtuk úgy áll, mintha csak rájuk öntötték volna!
 

MILANO

 

 

Mint tudjuk, Milánó a divat fővárosa: itt született meg a divatvilág. Eddy K Milano kollekciója pontosan ezt az előkelőséget adja vissza, miközben minden egyes darabja arról gondoskodik, hogy a menyasszony tündököljön a nagy napján.

 

 

Virágba borult álom, talán így lehetne elnevezni ezt a ruhacsodát. Bámulatos, mekkora kreativitással rendelkezik a tervező, hiszen ennek megálmodása nagy fantáziát igényelt. Szív alakú dekoltázsa, vékony, virágokkal kirakott pántja és egyenes szabása igazi dívává varázsolja viselőjét. A ruha oldalát díszítő, illúziós hatású, virágos csipkebetétekkel tarkított csík különlegessé teszi az összképet, meggyőzve ezzel sok arát. Rövid uszálya tovább növeli a nőies vonalat, és egy enyhe eleganciát is belecsempész az egyébként inkább vadítóbb sziluettbe.

Kinek ajánljuk?
A homokóra- vagy alma alakú arák ígérjék meg, hogy adnak egy esélyt ennek a modellnek, mert hatalmas sikert aratnának vele a nagy napon, ez bizonyos!

 

 

Az egyszerű néha több! Tökéletes bizonyítéka ennek a mondatnak az alábbi ruha. Semmi dísz, gyöngy vagy csipke, csak a szatén anyag és az ara csodaszép alakja! Kell ennél több? Szerintünk se. Hiszen a mellékelt ábra is mutatja, hogy egy szimpla fazonban is tündökölhet a menyasszony élete legszebb napján, ha úgy akarja. Kedvelt szív alakú dekoltázsa még több arát hódít meg, a trombita alakú szoknyája pedig eléri a különleges darabokra vágyó menyasszonyokat is.

Kinek ajánljuk?
Ám sajnos a szabása megkövetel egy bizonyos alakot: a homokórát. Természetesen másabb formájú arák is próbálkozhatnak ezzel a darabbal, hiszen ahány ember, annyi alkat, de a homokóra testalkatú hölgyek számára a legideálisabb.
 

Rengeteg szépséget rejteget még ez a négy témát felölelő kollekció. További sziluetteket a galériánkban megtekinthetitek!

Szerző: Osgyáni Blanka
 

Gallery not found: 2576

 

Képek forrása: www.eddyk.com

Hozzászólások