Pnina Tornai kollekció 2019

Pnina Tornai kollekció 2019

A Kleinfeld Bridal sztártervezőjeként, az esküvői ruhák királynőjeként is emlegetett Pnina Tornai 2019-es tavaszi kollekciója garantáltan ámulatba ejt. LOVE by Pnina Tornai névre keresztelt kollekciónak már szinte hagyománya van, hiszen minden évben megjelenik, mely újra és újra valami újdonsággal kápráztatja el a menyasszonyokat.


 

A tervező fantáziája határtalan, ezért megmutatja, hogyan lehet néhány elegáns fazont vaddá, extrémmé tenni, ezáltal a ruhák kombinálhatóságát is az arák elé tárja.

 

 

A kombinálhatóság talaján maradva egy 2in1-ben ruhacsodával indítom a kollekció bemutatását.

 

Kép forrása: pninatornai.com

 

A tervezőre jellemző, hogy a női alakot a központba helyezi, ezáltal szexivé és nőiessé téve az ara megjelenését. A Pnina-ruhák merész dekoltázsukkal és áttetsző anyagjaikkal  mindenkit elkápráztatnak. Ezek a tulajdonságok ennél a ruhánál is érezhetők, melyek a mély, V kivágással rendelkező dekoltázsban, valamint a pántok illúziós kelméiben jelenik meg. Felsőrésze rendkívül csillogó, mely az apró gyöngyöknek köszönhető. Ugyanakkor a ruha varázsát nem feltétlen a felső adja, sokkal inkább a szoknyarész, melyben egyértelműen látszódik a 2in1-ben hatás. Az alsószoknya egy egyenes vonalú, testhez simuló sziluett, melynek felsőrétege hálószerű anyagból készült, alsó szegélyét pedig a nagyobb szoknya -, illetve a felsőrész mintázata alapján díszítették, így harmonizál az összkép. A nagyobb,  A-vonalban bővülő felsőszoknya különlegessé és könnyedebbé teszi  a megjelenést.  Áttetsző mivolta végett sejtelmességet áraszt, csillogó gyöngydíszei tündöklést kölcsönöznek az arának. Az összhatás káprázatos, az meg végképp, hogy ezt a felsőszoknyát bármikor lecsatolhatja a menyasszony, ha úgy tartja kedve, és fordítva.

Kinek ajánljuk?
Mivel az alapdarab egy egyenes vonalú, testhez álló darab, ezért főként az alma- és homokóra alkatú menyasszonyoknak ajánlott.

Egyedibb vizekre evezünk az esküvői ruhaipar tengerén.

 

Kép forrása: pninatornai.com

 

A rusztikusság, a vintage stílus mintaképe lehetne ez a ruhacsoda. Rendkívül különleges összhatást eredményeznek a különböző részletek, elnyerve így oly sok ara tetszését. Pánt nélküli felsőrésze kiegészülve a szív alakú dekoltázzsal, melyet egy mélyebb V-kivágással bolondított meg a tervező, igen népszerűvé teszi a ruhakölteményt, hiszen úgy kölcsönöz vonzó külsőt viselőjének, hogy az ízlésesség határain belül marad. A ruha mintázata klasszikus virágokkal teli, melyet a mellrész ívének csipkével díszített részletei tesznek nem mindennapivá és abszolút elegánssá. A felsőrész tökéletesen kihangsúlyozza a menyasszony alakját, kiemeli a megmutatni kívánt idomokat. Ezt a vonzó hatást töri meg némileg a trombita alakú alsórész, mely szintén sajátos vonásokkal bír. Rakott, lekerekített részei igazán bohókás benyomást keltenek viselőjében és csodálóiban egyaránt. Nagyobb csipkedíszei a vintage stílus szimbólumaiként vannak jelen a sziluettben, ezáltal válik némiképp hagyományőrzővé is ez a ruhacsoda.

Szabása trombita fazon, mely a sellőfazon egy külön válfaja. A sellőfazon is kényes modell, hiszen nem mindenkin áll előnyösen, ugyanezért a trombita alakú ruháknál is nagyon kell figyelni.

Kinek ajánljuk?
Leggyakrabban a homokóra alakú arák viselik előszeretettel, mert ezt az alakot tudja a legszebben kiemelni.


Mindig pozitív visszhangja van annak, ha egy tervező molett alkatú modellekkel is együtt dolgozik. Pnina Tornai is figyel arra, hogy a teltebb idomú arák is gyönyörűnek érezzék magukat a nagy napon.

 

Kép forrása: pninatornai.com

 

A tervező igazi hercegnővé varázsolja a molett menyasszonyokat ezzel a darabbal. Báli ruha fazon habos-babos jelleggel, csillogással, eleganciával – egyszóval minden, amit egy hercegnő típusú ara kíván. Dekoltázsát a közkedvelt szív alakban formálták meg, melynek ívét gyönyörű, erőteljes színű, ragyogó gyöngyökkel tettek még előkelőbbé és igazán nőiessé. Mintázata követi az ara mellvonalát, ezáltal oda is vonzza a tekinteteket. A felsőrésznek van némi karcsúsító jellege, mellyel a tervező előnyösebbé varázsolta viselőjének megjelenését. A felső hófehér színe klasszikusságot áraszt, melyből egyenesen következik az elegáns érzés is. Szoknyarész tüllrengetegből tevődik össze, melynek köszönhető a hatalmas mérete. Az alsórész felső szegélyét szintén gyöngyökkel díszítették, mellyel elérték az alsó- és felsőrész harmonizálását.

Kinek ajánljuk?
Mivel kimondottan a teltebb idomokkal rendelkező menyasszonyok kedvére készült ez a ruhaköltemény, ezért nekik bátran ajánljuk, ugyanakkor a báli fazonja miatt jól állhat még a körte- és fiús testalkatú arákon is.

A kiegészítőkön múlik minden. Hogy miért? Máris megosztjuk Veletek ezt a titkot.

 

 

Az igazi Pnina Tornai-ruha! A Pnina-sziluettekre jellemző szexiség, nőiesség és egyediség együttvéve jelenik meg ebben a ruhacsodában, mely a kiegészítőktől függően bármilyen benyomást kelthet, mind az arában, mind a násznépben. Első ránézésre sok(k) a ruha összhatása, mégis ebben rejlik a bája, a varázsa. Az alapdarab egy szexi A-vonalú modell, melyet egy illúziós hatású, virágmintákkal tarkított kelme emel az egekbe. Az alapdarab lényegét a fűzőszerű felsőrész adja, mely szintén áttetsző részekkel van kombinálva, sejtelmessé és vonzóvá téve így viselője megjelenését. Az áttetsző anyag csónak nyakkal van kialakítva, megidézve így a brit királyi család újdonsült hercegnéjét. Gazdagon díszített hosszú ujja előkelőséget áraszt, melyet a könnyedebb szoknya old egy kicsit. A hátoldalon tündöklő hatalmas szatén masni egyszerre elegáns és bohókás külsőt kölcsönöz viselőjének. Ugyanakkor, ha a ruhakölteményt netán fekete csizmával, feltűnő fülbevalóval és erős sminkkel egészítjük ki, teljesen más összhatást érünk el vele – pedig a ruha részletei nem változtak. Ha a kiegészítők más stílust képviselnek, akkor hangsúlyosabbá válik a sziluett vonzó jellege, mint az előkelő mivolta. Csodás, nemde bár?

Kinek ajánljuk?
A-vonalú szabása miatt nevezhetnénk akár egy multifunkcionális ruhának is, hiszen sok alakon állhat előnyösen: legyen az homokóra, körte, fiús vagy molett, a lényeg, hogy tudd viselni!

 

 

Klasszikus, rugalmasabb felfogásban vett hagyományőrző darabbal rukkolt elő a tervező. Abszolút nőies és elegáns, mégis szexi a ruhacsoda miliője. A rövid fazonja miatt egyedi modellnek is mondható, hiszen nem mindenki preferálja ezt a szabást, pedig olykor igazán előnyös tud lenni. Merész, V-kivágású felsője vonzza a tekinteteket, mely bár mély, mégsem láttat túl sokat. Testhez simuló szabása kiemeli viselője alakját, és a megfelelő idomokra helyezi a fókuszpontot. A szoknya rövid hossza láttatni engedi az ara formás lábait, melytől még vonzóbb lesz a megjelenése. A ruha hátának mély kivágása is a szexi megjelenésért felelős. Hófehér színe a klasszikus eleganciát képviseli a sziluettben, melyet tovább erősítenek a ruha hátoldalán végig futó gombok. Mint az előző modellnél, úgy itt is fontos, hogy milyen kiegészítőkkel viseljük ezt a ruhakölteményt. A visszafogott, tekintélyt parancsoló ruhacsoda pillanatok alatt átváltozhat egy vad menyasszonyi ruhává, ha a megfelelő kiegészítőkkel párosítjuk.

Kinek ajánljuk?
Testhez álló szabása miatt, de mindenekelőtt a rövid szoknyahossz végett a fiús- és homokóra alkatú, illetve a magas aráknak bátran ajánljuk.

Szerző: Osgyáni Blanka

A kollekció rengeteg sziluettet foglal magában, melyeket mind a szerelem ihletett. Érdemes szemügyre venni ezeket is a galériában!
 

képek forrása: www.pninatornai.com , www.kleinfeldbridal.com

 

Hozzászólások